OPTUŽNI PREDLOG SINU BRANA MIĆUNOVIĆA: Đorđe se na svadbi sukobio sa policijom?

V.K.

23. 01. 2023. u 18:23

OSNOVNO tužilaštvo u Nikšiću podnelo je optužni predlog protiv Đorđa Mićunovića (30), sina biznismena Brana Mićunovića, i njegovog brata od ujaka Lazara Kostića (27).

ОПТУЖНИ ПРЕДЛОГ СИНУ БРАНА МИЋУНОВИЋА: Ђорђе се на свадби сукобио са полицијом?

Printscreen/Instagram

Mićunović i Kostić su uhapšeni krajem novembra prošle godine u Nikšiću, zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti. Oni su se sukobili sa policijom u svadbenom salonu u Nikšiću.

Odelenju bezbednosti Nikšić je 26. novembra 2022. godine, oko 21.40 sati od strane građana prijavljeno da je došlo da narušavanja javnog reda i mira u svadbenom salonu u Nikšiću.

- Na lice mesta izašli su pripadnici policije, koji su zatekli Đ.M. (30) iz Budve, sa vidnom povredom zadobijenom pre dolaska policije. Đ.M. i L.K. (27) iz Nikšića nisu dali bilo kakve informacije policijskim službenicima, ne želeći da podnesu prijavu. Ovom prilikom oni su sprečavali policajce u vršenju službene dužnosti, pa su lišeni slobode - saopštili su ranije iz UP.

Priča se da je Mićunović sa društvom bio na svadbenom veselju kada je došlo do čarki. U jednom trenutku su počeli da provociraju funkcionera koji je prisustvovao svadbi, pa je tada reagovalo njegovo obezbeđenje. Navodno, među pripadnicima obezbeđenja bio je i jedan pripadnik SAJ, koji se sukobio sa Mićunovićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)