SANIRAN KROV, ZAMENJENI OLUCI: Rešeni višedecnijski problemi prokišnjavanja Sportskog centra na Cetinju (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

18. 09. 2023. u 19:50

SEKRETARIJAT za investicije i održivi razvoj Prestonice Cetinje uspešno je realizovao radove na sanaciji krovnog pokrivača i svetlarnika na objektu Sportskog centra.

САНИРАН КРОВ, ЗАМЕЊЕНИ ОЛУЦИ: Решени вишедецнијски проблеми прокишњавања Спортског центра на Цетињу (ФОТО)

Prestonica Cetinje

- Pored sanacije krova, u okviru projekta rekonstrukcije Sportskog centra Prijestonica Cetinje je u prethodnom periodu završila radove na sanaciji fasade, zameni stolarije i oluka, što je uslovilo da objekat postane energetski efikasniji. Realizacijom ovog projekta rešeni su višedecenijski problemi prokišnjavanja prostorija i vlage, čime su stvoreni uslovi da svi sportisti, zaposleni i drugi korisnici usluga i prostorija Sportskog centra na bolji i kvalitetniji način obavljaju svoje redovne aktivnosti - saopšteno je iz Prestonice Cetinje.

Projekat adaptacije krovnog pokrivača realizovan je kroz Program razvoja Prestonice Cetinje i finansiran iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prestonici, dok su radovi na zameni stolarije realizovani kroz međunarodni IPA program za Pametno upravljanje energijom i promociju obnovljivih izvora energije (INER).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima