POZNATE ŽRTVE AUTOBUSA SMRTI KOD CETINJA: Nastradala devojka (19) iz Podgorice i državljanin Velike Britanije, četiri osobe vitalno ugrožene

Novosti online

19. 09. 2023. u 22:56

NA putu Cetinje - Budva, u mestu Obzovica, danas oko 12.10 došlo je do teškog udesa kada je autobus sleteo u provaliju. Stradale su dve osobe, a povređena su 22 putnika.

ПОЗНАТЕ ЖРТВЕ АУТОБУСА СМРТИ КОД ЦЕТИЊА: Настрадала девојка (19) из Подгорице и држављанин Велике Британије, четири особе витално угрожене

Foto: Printskrin/ RTCG

U autobusu je bilo 27 putnika. Iz KCCG saopštili su da su četiri osobe vitalno ugrožene, i nakon zbrinjavanja transportovane u KCCG. Autobusom je upravljao Nikšićanin N.S.

Kako je dežurna tužiteljka Anđa Radovanović saopštila, jedno poginulo lice je državljanin Velike Britanije. Devetnaestogodišnja devojka iz Podgorice A.B. druga je žrtva današnje nesreće kod Obzovice.

Zatvoren je bio saobraćaj prema Cetinju ka Podgorici. Pravio se koridor kako bi povređene što pre prevezli u KCCG. Prema nezvaničnim informacijama, autobus je probio zaštitnu bankinu.

(Dan)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)