HAPŠENJA NA PUTEVIMA U OKOLINI KOLAŠINA: Uhapšene dve osobe zbog nedozvoljene trgovine

M. SEKULOVIĆ

13. 02. 2024. u 00:59

POLICIJA je postupajući po operativnim informacijama, u mestu Rijeka Mušovića, nedaleko od kolašina zaustavila i kontrolisali teretno motorno vozilo kojim je upravljao A.B. (30).

ХАПШЕЊА НА ПУТЕВИМА У ОКОЛИНИ КОЛАШИНА: Ухапшене две особе због недозвољене трговине

Foto: Profimedia/Ilustracija

Pregledom vozila pronađena je veća količina robe, bez potrebne dokumentacije o poreklu.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se roba privremeno oduzme, te da se A.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.

- Osim toga, kolašinska policija je  takođe postupajući po operativnim podacima, na putnom pravcu Kolašin – Andrijevica, u mestu Bare Kraljske kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao M.M. (46) iz Rožaja.

Ovom prilikom u vozilu je pronađeno preko 350 komada parfema za koje ovo lice nije posedovalo potrebnu dokumentaciju o poreklu.

M.M. je po nalogu tužioca koji je obavešten o događaju, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Foto

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)