HAPŠENJE U DANILOVGRADU: "Čuvao" bombu, "mrvilicu" za marihuanu

M. SEKULOVIĆ

09. 05. 2024. u 16:56

ZBOG sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, policija je uhapsila V. P. (47) iz Danilovgrada.

ХАПШЕЊЕ У ДАНИЛОВГРАДУ: Чувао бомбу, мрвилицу за марихуану

I.D.S.

- Policija je postupajući po operativnim informacijama, izvršila pretres stana, drugih prostorija koje koristi, kao i vozila V.P. u mestu Glavica u Danilovgradu.

Pronađena je eksplozivna naprava – bomba „M75“, dve „mrvilice“ za marihuanu, 24 tablete buprenofina, četiri tablet ksalola i nož, tzv. leptir, saopštila je Uprava oolicije Cne Gore, saopštila je Uprava policije Crne Gore, čiji su pripadnivi upoznali tužioca koji se izjasnio da se u radnjama ovoga lica stiču elementi krivičnog dela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, a po čijem je nalogu V.P. lišen slobode.

Iz policije kažu da je tužilac upoznat i u odnosu na pronađene tablete sa liste opijata i postupanje u odnosu na to je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)