
Politika




ALEKSANDAR VUČIĆ: Tihi kapetan srpskog broda u vrtlogu geopolitičkih oluja
20. 07. 2025. u 08:50

SATIMA DRŽE DECU BLOKIRANU U AUTOBUSIMA: Teroristi blokaderi zgubidani prevršili svaku meru (VIDEO)
19. 07. 2025. u 21:03 >> 22:58
Tenis

SRPKINJA OSTALA U ČUDU: Nije mogla da veruje šta je Janik Siner uradio
20. 07. 2025. u 10:53


SRPSKI PONOS! Nina Stojanović na korak od glavnog žreba VTA turnira u Pragu
19. 07. 2025. u 15:40


Fudbal





NAPREDAK ODOLEVAO SA IGRAČEM VIŠE: Čukarički se pomučio za prvenac u sezoni
19. 07. 2025. u 22:29
DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!