
Tenis


OSTAPENKO POKORILA ŠTUTGART: Letonka u finalu razbila najbolju tenisreku sveta
21. 04. 2025. u 14:51


ATP LISTA: Đoković i dalje peti na svetu, Hamad Međedović ostvario najbolji plasman
21. 04. 2025. u 09:55

Fudbal


"NA TEREN IZLAZIMO SAMO SA JEDNOM NAMERNOM!" Trener Radničkog iz Niša pred meč sa IMT-om
21. 04. 2025. u 18:10


BLAGOJEVIĆ ODLUČIO: Trener crno-belih sklonio dvojicu napadača iz prvog tima
21. 04. 2025. u 16:48

DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!