Tenis
ZVEREV PREKO ITALIJANA DO FINALA BEČA: Nemac igra protiv Sinera za drugi trofej u sezoni
25. 10. 2025. u 19:37
BRAVO DEVOJKE! Krunić i Danilina izborile plasman u polufinale dubla u Tokiju
24. 10. 2025. u 10:09
Fudbal
KATASTROFA LIVERPULA: Brentford šokirao "crvene" i produžio im agoniju
25. 10. 2025. u 23:08
OVO JE NEKI DRUGI JUNAJTED: "Crveni đavoli" nastavili da ređaju pobede u Premijer ligi
25. 10. 2025. u 20:43
BAJERN RUŠI SVE PRED SOBOM: Bavarci ispisali istoriju evropskog fudbala
25. 10. 2025. u 18:59
IZNENAĐENJE U PREMIJER LIGI: Čelsi razočarao, Sanderlend pobedio u Londonu
25. 10. 2025. u 18:18
DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!