
Tenis


HOLANĐANIN SPREMAN ZA VIMBLDON: Grikspor posle velike borbe osvojio titulu u Majorki
28. 06. 2025. u 18:33

"PONEKAD MORATE DA IDETE..." Oglasio se Janik Siner nakon odluke da smeni trenere
28. 06. 2025. u 17:55

TITULA PRED VIMBDLON: Pegula pobedila Igu Švjontek, u sjajnom raspoloženju ide u London
28. 06. 2025. u 16:50

Fudbal

SAV BESMISAO SVETSKOG PRVENSTVA ZA KLUBOVE: Čelsi imao pobedu u šaci, onda dvočasovni prekid i velika drama (VIDEO)
29. 06. 2025. u 08:13 >> 08:19


"BIĆE EMOTIVNO ZA MENE": Novi defanzivac Zvezde govorio o utakmici sa bivšim klubom
28. 06. 2025. u 21:49


DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!