Tenis
OPRAŠTA SE OD TENISA? Nik Kirjos će zaigrati profesionalni turnir u skroz drugom sportu
24. 12. 2024. u 15:40
AUSTRALIJANAC STAJE NA LUDI KAMEN! Aleks de Minor verio lepu koleginicu
23. 12. 2024. u 11:57
TENISKI SVET U NEVERICI! Dvostruki grend slem šampion suspendovan zbog dopinga!
23. 12. 2024. u 09:33
Fudbal
"NIJE SAMO ON KRIV!" Gvardiola brani svog igrača zbog loših rezultata Mančester sitija
24. 12. 2024. u 20:35
DOKOPAO SE MILIONA I SLAVE PA OSTAVIO ŽENU I DECU: "Celu platu sam trošila na njega..."
24. 12. 2024. u 20:02
DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!