Politika
ČAK I N1 POTVRĐUJE OPŠTU TUČU IZMEĐU BLOKADERA: Svako vuče na svoju stranu (VIDEO)
22. 11. 2025. u 19:53
U 10.30 ČASOVA: Vučić sutra sa kongresmenima iz Ohaja i NJu DŽersija
22. 11. 2025. u 18:09
RASPAD, RASPAD: Blokadera zgubidana ispred RTS nema dovoljno ni da zatvore ulicu
22. 11. 2025. u 16:36
Tenis
ALKARAZ KAO PRAVI SRBIN: Pogledajte šta mu stoji kraj TV-a - balkanska estetika
21. 11. 2025. u 22:45
ITALIJA MOŽE I BEZ SINERA: "Azuri" se plasirali u treće vezano finale Dejvis kupa
21. 11. 2025. u 21:57
KAKVA UPORNOST, KAKVA ŽELJA: Nestvarno na koji način trenita Holger Rune (VIDEO)
21. 11. 2025. u 16:35
Fudbal
KONAČNO PRORADIO NAPOLI: Šampion Italije pobedio Atalantu za prekid lošeg niza
22. 11. 2025. u 22:44
NJUKASL ZAUSTAVIO MANČESTER SITI: Barns heroj "svraka" u pobedi čekanoj šest godina
22. 11. 2025. u 21:27
STOJAKOVIĆ POSLE DEBIJA ZA PARTIZAN: Kada promašiš šanse, stigne kazna
22. 11. 2025. u 20:49
DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!