
Politika


VUČIĆ JE VELEMAJSTOR SPOLJNE POLITIKE: Intervju - Milan Knežević, lider DNP Crne Gore
19. 05. 2025. u 12:44

RASPAD SISTEMA U PRIŠTINI: Konstitutivna sednica skupštine prekinuta osamnaesti put
19. 05. 2025. u 12:09

PROFESOR ČVOROVIĆ OTKRIO: Studentsku izbornu listu sastavlja čovek iz Londona! (VIDEO)
19. 05. 2025. u 10:53

Tenis

VTA LISTA: SRPKINJE PADAJU ALI SE I PROBIJAJU! Iga Švjontek "napušta elitu"
19. 05. 2025. u 10:37



"TREBAO SI DA BUDEŠ OVDE": Evo kome je Siner poslao poruku posle poraza u finalu
18. 05. 2025. u 21:10

ALKARAZ ODUŠEVLJEN NAKON TITULE: Srećan sam, finale se ne igra, finale se dobija!
18. 05. 2025. u 20:15
Fudbal

„KUVA“ NA ZAČELJU: Minulog vikenda odigrno 27. kolo Srpske lige Zapad
19. 05. 2025. u 13:00


ŠTA ĆE REĆI ZVEZDA, A ŠTA VOJVODINA? Evo ko sudi finale Kupa Srbije u fudbalu!
19. 05. 2025. u 12:10

SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE! Momak iz Vrbasa oblači dres Liverpula
19. 05. 2025. u 10:15

DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!