
Politika





OŠTRE REAKCIJE NA JEZIVO NASILJE BLOKADERA: Oglasili se Mali, Brnabić, Macut, Selaković, Popović, Đurić, Petković...
14. 08. 2025. u 11:14 >> 15:18
Tenis

ŽENE TUGUJU: "Najpoželjniji slobodni teniser" propušta Ju-Es open 2025!
14. 08. 2025. u 15:15

SENZACIJA NA MASTERSU U SINSINATIJU! Veliko iznenađenje u osmini finala
14. 08. 2025. u 08:15

NESTVARNO! Gledajte tenisku reprezentaciju Srbije u Dejvis kupu za samo 500 dinara!
13. 08. 2025. u 18:54

I ONA ĆE IGRATI NA JU-ES OPENU: Venus Vilijams dobila specijalnu pozivnicu za grend slem
13. 08. 2025. u 18:02

Fudbal


UŽAS NA OSTRVU! Jezive rasističke uvrede fudbaleru zbog promašenog penala
14. 08. 2025. u 14:50



DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!