GOJKOVIĆ POSLE SEDNICE KRIZNOG ŠTABA:Ne dozvoliti da se uz koronu, razvije virus gripa

Tanjug

14. 01. 2022. u 18:52

POKRAJINSKI sekretar za zdravstvo i član Kriznog štaba u borbi protiv korona virusa Zoran Gojkovih upozorio je danas da deca najčešće oboljevaju od gripa i ujedno su glavni rezervoari širenja zaraze.

ГОЈКОВИЋ ПОСЛЕ СЕДНИЦЕ КРИЗНОГ ШТАБА:Не дозволити да се уз корону, развије вирус грипа

Zoran Gojković / Foto Tanjug

Gojković je na konferenciji za novinare nakon sednice Kriznog štaba rekao da je zato doneta odluka da se na srednjoškolce primeni kombinovani model nastave.

-Pokušavamo da ne dođemo u situaciju da nam se uz koronu razvije epidemija gripa. Molim nastavnike i đake da u školama nose maske i da odlože sva okupljanja koja nisu neophodna, rekao je Gojković.

BONUS VIDEO - PANIKA U AMERICI: Trupe, duge cevi, vanredno stanje... Šta sledi narednih dana?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!