MOJE SRCE SE NADA DA JE MATEJ ŽIV: Oglasila se Splićanka Maja, kroz suze poručila - on je zlatan momak

Novosti online

19. 01. 2022. u 19:11

HRVATSKA policija i dalje ispituje okolnosti koje su prethodile nestanku 27-godišnjeg Mateja Periša u Beogradu.

МОЈЕ СРЦЕ СЕ НАДА ДА ЈЕ МАТЕЈ ЖИВ: Огласила се Сплићанка Маја, кроз сузе поручила - он је златан момак

Foto: Fejsbuk/Printscreen Youtube/Prva

Splićanka Maja S, za koju se veruje da je poslednja osoba sa kojom je Matej pokušao da ostvari kontakt neposredno pre nego što je istrčao iz kluba "Gotik" i nestao, rekla je za TV Prva da je prošla poligraf.

Prokomentarisala je navode da Mateja nije mogla dobro da čuje od muzike u klubu, a sada tvrdi da poziv nikada nije ostvaren i da je od njega imala propušten poziv u 22.39 časova.

- Najviše me bole te laži što pišu, samo zamagljuju pravu istinu. To me najviše i boli. Beograd je pokriven kamerama, zna se gde sam bila, prošla sam poligraf, predala svoj telefon, predala uvid u svoj automobilu, spremna sam krv i kosu da dam, samo da skinem ljagu sa imena - rekla je Maja S.

- On je zlatan momak, ne može bilo ko kao on da u isto vreme radi, studira i bavi se sportom. Moje srce nekako zna, nada se da je on živ.

Istakla je da se kaje jer se nije javila na telefon.

- Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade - rekla je Maja S. emisiji "Eksploziv" na TV Prva.

- Imam 31 godinu, ja sam prijateljica Mateja Periša. Moja mama je bila njemu učiteljica, moj brat mu je prijatelj... Došla sam ovde danas jer ne želim da se krijem i nije istina da sam nestala, izbrisala sam društvene mreže zbog pretnji koje su mi slali. U 21. veku zar ljudi mogu pomisliti da policija nije videla moje kontakte? Maksimalno sarađuje i javljam svaku moguću informaciju, prošla sam i poligraf - kaže Maja S.

Ona kaže da je u Beograd došla 27. decembra uveče.

- Stigla sam kod prijateljice kući, gde sam bila smeštena. Međutim 28. je moja prijateljica došla u Beograd sa drugom drugaricom i bila je prilika da se vidimo. Znala je da sam loše, ali smo otišli u Buda bar na večeru. Nakon toga, fizički zaista dobijam temperaturu, vraćam se kod prijateljice i tek 30. decembra, meni prijateljica Teodora kaže ajde Majo vodim te u jedan restoran. Dođemo tamo, taman pred ulazak u restoran zvoni mi telefon. Rekla sam stani da pakriram, pa ću u restoranu. Ulazim unutra, spajam se na vajfaj i vidim da mi je Matej poslao poruku putem Instagrama. Onda sam videla propušten poziv - kaže Maja S.

Ona je, kaže, sa društvom bila u restoranu i Periš ju je pozvao da je pita gde da idu.

- Odgovorila sam mu na Instagramu, pitala sam ga ko je došao u Beograd. Međutim, Matej mi nikada nije odgovorio.

(Prva TV)

BONUS VIDEO - Nastavljena potraga u reci Sava za nestalim Matejom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!