TRSTENIČANI NE MOGU DA PREŽALE JEDNU ŽENU: Preminula dugogodišnja direktorka škole, potresne poruke preplavile društvene mreže

S.BABOVIĆ

27. 02. 2023. u 11:20

ĐULICA Nikolić-Perčević(64), dugogodišnja direktorka Osnovne škole “Miodrag Čajetinac Čajka“ u Trsteniku preminula je posle teške bolesti.

ТРСТЕНИЧАНИ НЕ МОГУ ДА ПРЕЖАЛЕ ЈЕДНУ ЖЕНУ: Преминула дугогодишња директорка школе, потресне поруке преплавиле друштвене мреже

Foto:FB

Trsteničani ne mogu da prežale ovaj gubitak.

-“Žena sa velikim srcem,neka te anđeli čuvaju, hvala za svaku reč podrške, učenja, vaspitanja, izvela si nas na pravi put“, „Odlazi tamo gde odlaze čiste i plemenite duše“, „Otišla je jedna predivna žena,prijatelj velikog srca“ - samo su neke od potrensih poruka koje su ostavljene ovog vikenda na FB stranici škole.

Đulica Nikolić-Perčević poreklom je iz Pirota, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Diplimirala je na Katedri za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Nišu 1984.godine. Ceo radni vek provela je u trsteničkoj školi, prvo kao školski psiholog,a od 2012.do januara 2023.godine kao direktorka.

-Bila je požrtvovana supruga i majka troje dece na koje je bila veoma ponosnaobjavljeno je povodom smrti direktorke,koja je sahranjena juče na groblju u Bučju.

- Volela je svoj posao i školu i bila im je u potpunosti posvećena. O svojim vizijama i snovima ona nije samo pričala već ih je i ostvarivala Nesebično se angažovala za sve zaposlene i uvek podržavala učenike i brinula za njih. Bila je bezgranični i nepokolebljivi optimista, veliki borac i humanista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)