ZA BOLJI ŽIVOT OSOBA SA POSEBNIM POTREBAMA: Sastanak u Vladi Republike Srbije

Novosti online

01. 12. 2023. u 14:03

U VLADI Republike Srbije danas je održan sastanak posvećen Nacrtu zakona o dopunama Zakona o zaštiti lica sa mentalnim smetnjama.

ЗА БОЉИ ЖИВОТ ОСОБА СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА: Састанак у Влади Републике Србије

Foto A. Stanković

Sastanku su prisustvovali visoki predstavnici UNICEF-a, Svetske zdravstvene organizacije, delegacije Evropske unije u Srbiji, Ujedinjenih nacija, kao i Ambasade Norveške.

Predstavnici Vlade Srbije, naglašavajući važnost ovog zakona, izrazili su zahvalnost međunarodnim partnerima na njihovom neprocenjivom doprinosu i stalnoj posvećenosti ovoj temi. Tokom sastanka je konstatovan značajan napredak u izradi teksta zakona.

Takođe, istaknuto je da će konsultativni proces biti nastavljen sa ciljem da se na inkluzivan i sveobuhvatan način dođe do finalnog teksta izmena zakona.

Vlada Republike Srbije potvrđuje svoju posvećenost donošenju Nacrta zakona o dopunama Zakona o zaštiti lica sa mentalnim smetnjama.

BONUS VIDEO - OTAC PRONAŠAO MRTVE SINA I SNAJU: „Dozivao sam "Igore", nije reagovao – već su bili mrtvi“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove