VOL STRIT DŽURNAL TVRDI: Plafon cena ruske nafte gubi na efikasnosti

P. Z. S. / russian.rt.com

06. 11. 2023. u 20:10

LIMIT cena ruske nafte gubi na efikasnosti, piše Vol strit Džurnal.

ВОЛ СТРИТ ЏУРНАЛ ТВРДИ: Плафон цена руске нафте губи на ефикасности

Foto Shutterstock


Prema pisanju lista (WSJ), prihodi ruskog budžeta od nafte i gasa u oktobru su se više nego udvostručili u odnosu na septembar 2023.

-Ovo označava dramatičnu promenu situacije od početka 2023. godine, kada su prihodi od energije pali, navodi se u članku.

U oktobru je profesor Australijskog nacionalnog univerziteta Amin Saikal rekao da Rusija i Saudijska Arabija zajednički kontrolišu cene nafte.

Zamenik premijera Rusije Aleksandar Novak rekao je da sve zemlje OPEK+ koje su najavile dodatna dobrovoljna smanjenja proizvodnje nafte ispunjavaju svoje obaveze.

Ministarstvo energetike je navelo da Rusija nastavlja da u potpunosti učestvuje u dobrovoljnim naporima OPEK+ u cilju stabilizacije globalnog energetskog tržišta.

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)