PRETUČENOM VETERINARU IZ BOGATIĆA SE BORE ZA ŽIVOT: Hteo da odbrani prijatelja, tri nasilnika ga oborila i šutirala

Novosti online

24. 07. 2023. u 13:04

B. D. (44), veterinar iz Bogatića, koji je pretučen u petak kad je hteo da prekine tuču u kojoj je učestvovao njegov prijatelj, trenutno se nalazi u bolnici u Beogradu gde mu se bore za život.

ПРЕТУЧЕНОМ ВЕТЕРИНАРУ ИЗ БОГАТИЋА СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Хтео да одбрани пријатеља, три насилника га оборила и шутирала

D. Novković

Prema rečima izvora iz istrage, B. D. je primio udarac nakon čega je pao na parking i izgubio svest, ali su nasilnici nastavili da ga šutiraju.

- Još se proverava koje su povrede dovele do ovakvog njegovog stanja. On je hitno prebačen u Beograd u bolnicu, gde lekari daju sve od sebe da mu spasu život. Bio je u besvesnom stanju - kaže sagovornik.

Zbog sumnje da su mu naneli teške telesne povrede uhapšeni su D. D. (20), S. B. (22) i Đ. L. (23). Dvojica su uhapšena odmah, dok je policija za jednim tragala.

Kako se saznaje, pretučeni B. D. je poznat u svom kraju kao human čovek i uvek spreman da pomogne.

Povodom nemilog događaja oglasio se i predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović, koji je izjavio da oštro osuđuje napad na veterinara i da sve institucije sistema moraju stati na put agresiji.

- Najoštrije osuđujem napad na našeg sugrađanina B. D., uvaženog člana naše lokalne zajednice, koji se desio pre dve večeri. Moraju se znati granice u poštovanju ljudskog integriteta, slobode i dostojanstva. Nažalost, svedoci smo toga da postoje individue koje destruktivno ponašanje i svoju agresivnost iskazuju na ovako brutalan način, a to je nešto čemu sve institucije sistema moraju stati na put i to ne samo u ovom slučaju - napisao je on na svom Fejsbuk profilu i dodao:

- U ovom trenutku najvažniji je život našeg sugrađanina i zato se svi zajedno pomolimo za njegov što brži oporavak.

(Kurir)

BONUS VIDEO: JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE: Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo