IDENTIFIKOVAN NAPADAČ SA NOVOG BEOGRADA: Otvorio vatru na muškarca, ranjeni tvrdi da nije kriv

Novosti online

29. 06. 2022. u 20:46

BEOGRADSKA policija identifikovala je napadača koji je u ponedeljak oko 20 sati upucao Danijela P. na Novom Beogradu, a zatim pobegao.

ИДЕНТИФИКОВАН НАПАДАЧ СА НОВОГ БЕОГРАДА: Отворио ватру на мушкарца, рањени тврди да није крив

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Iako, je ranjeni odbio saradnju tokom istrage inspektori su uspeli da povežu jednog mladića sa pucnjavom. Međutim, kada je policija zakucala na njegova vrata on nije bio u domu.

Danijel P. od ranije je poznat policiji, a tokom istrage tvrdio je "da ne poznaje napadača i da ne zna zbog čega bi neko želeo njegovu smrt".

- Ranjeni je tvrdio da se šetao kada ga je pogodio zalutali metak. On je rekao da ga je u Urgentni centar dovezao muškarac koga ne poznaje - kaže naš izvor blizak slučaju.

Podsećanja radi, pucnjava se dogodila u ponedeljak u novobeogradskom bloku 70.  naočigled mnogobrojnih prolaznika. Nakon ranjavanja Danijela P. (38) policija je pokrenula akciju "Vihor", ali napadač nije uhapšen.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: SNIMAK POLICIJSKE AKCIJE U BEOGRADU - Uhapšeni makroi, pogledajte kako su im stavili lisice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!