"BILA JE VESELA I PRIČALA JE DA GA OČEKUJE": Odmotava se klupko jezivog zločina u Leskovcu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

29. 06. 2022. u 22:05

BILjANA S. (38) iz Velikog Trnjana kod Leskovca se, nakon što je, kako se sumnja, ubila supruga Ivana i zabetonirala ga u podrumu, tri-četiri godine ponašala normalno, kao da se ništa nije dogodilo, bila je vesela i komšijama je govorila kako očekuje njegov povratak, i samo je odlagala trenutak kada će se otkriti stravičan zločin.

БИЛА ЈЕ ВЕСЕЛА И ПРИЧАЛА ЈЕ ДА ГА ОЧЕКУЈЕ: Одмотава се клупко језивог злочина у Лесковцу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D. M./Shutterstock/Ilustracija

Kako pričaju meštani sela Veliko Trnjane, Ivan je godinama unazad radio u inostranstvu, ali se poslednje tri, četiri godine uopšte nije pojavljivao kući. Za to vreme na osnovu Biljaninog ponašanja se, prema tvrdnjama komšija, nije moglo pretpostaviti kakva se strahota dogodila.

- Poslednje tri godine se ponašala normalno, bila je vesela, a ona je po prirodi takva žena bila - navodi sagovornica "Blica".

Biljana je, kako nastavlja, svima pričala da očekuje Ivanov povratak.

- Govorila je: "Doći će za praznik, pa za sledeći praznik, pa za kćerkino punoletstvo" - tvrdi sagovornica i dodaje da je bilo neobično što je ona samoinicijativno govorila o njegovom povratku i što je potencirala tu temu, čak i kada je niko za to nije pitao.

"I kada je ne pita niko o tome, ona je sama pričala da će on da se vrati i kad će da dođe."

Osim toga, samo je jedna stvar bila čudna ljudima.

- Toliko je radio u inostranstvu, a na kući ništa nisu radili, nisu ulagali, nisu je sređivali, to je bilo malo čudno, ali niko nije mogao da pretpostavi da je ovako nešto u pitanju - kaže komšija.

Pre nego što je pronađeno njeno telo u pomoćnom objektu pored kuće, za Biljanom se tragalo četiri dana.

- Izvršila je samoubistvo u pomoćnoj zgradi, a na osnovu onoga što se do sada zna, pretpostavlja se da se otrovala.

Komšije su rekle da niko nije znao da Biljana ima ljubavnika, a navodi se da je on policiji ispričao sve što je znao. U pitanju je navodno advokat Aleksandar Lazarević, koji je za Republiku, ispričao da je s Biljanom povremeno bio u vezi, ali da sa zločinom nema nikakve veze.

Istraga ovog slučaja je u toku i rasplet se tek očekuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)