JUBILARNO IZVOĐENJE "LJUBAVI U SAVAMALI": Drama Ivana Lalića pedeseti put na sceni Zvezdara teatra

V.V.S.

07. 12. 2022. u 22:08

PREDSTAVA "Ljubav u Savamali" (po tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića) 10. decembra imaće svoje pedeseto izvođenje.

ЈУБИЛАРНО ИЗВОЂЕЊЕ ЉУБАВИ У САВАМАЛИ: Драма Ивана Лалића педесети пут на сцени Звездара театра

foto:Jakov Simović

Posle četiri godine od premijere, glumačka ekipa koju čine Miloš Đorđević, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić ( u alternaciji Miona Marković), Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović - pokloniće se jubilarni put publici u Zvezdara teatru.

Prethodnih godina predstava je Ivanu Laliću donela nagradu za najbolji savremeni domaći komediografski tekst na 48. "Danima komedije" u Jagodini 2019. godine, a na istom festivalu Milan Vasić je osvojio statuetu "Ćuran" za najbolje glumačko ostvarenje.

Scenograf predstave je Vesna Popović, kostimograf Lidija Jovanović, dok muziku u ovoj raspevanoj komediji potpisuje Bojan Stojčetović. Posle jubilarnog izvođenja na matičnoj sceni, predstava će 15.decembra gostovati u Vukovaru, u Srpskom domu, u organizaciji Srpskog demokratskog foruma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!