FILMSKA REVIJA ZA DECU: Premijere "Ružice i kamene trolice" u tri grada

M. N. M.

03. 02. 2024. u 19:05

PRVA filmska revija "Euro Fest for Kids" u organizaciji Mreže bioskopa koju čine Kulturni centar Gornji Milanovac, Leskovački kulturni centar i beogradska MTS Dvorana, koja se održava od 4. do 7. februara u ova tri grada, počinje premijerom animiranog filma "Ružica i kamena trolica" u čijoj sinhronizaciji su učestvovali đaci iz Srbije.

ФИЛМСКА РЕВИЈА ЗА ДЕЦУ: Премијере Ружице и камене тролице у три града

promo

Premijera tog filma danske rediteljke Karle Nor Holmbek biće održana u nedelju u 14 časova u sali 6 MTS Dvorane, u Gornjem Milanovcu u ponedeljak u 18 časova u Velikoj sali Kulturnog centra "Mija Aleksić", dok će film u Leskovcu premijerno biti prikazan u utorak u 13 časova u bioskopu Leskovačkog kulturnog centra.

U sinhronizaciji filma "Ružica i kamena trolica" učestvovali su đaci iz tri grada, polaznici kreativnih radionica "Kako sinhronizovati crtani film" koje su vodili iskusni glumci i filmski profesionalci Vesna Šašić Paštrović i Marko Marković, sa inženjerom zvuka Miletom Novkovićem.

Tokom četiri dana revije, osim nosećeg sinhronizovanog filma, biće prikazani filmovi "Slučaj Tesla" Andreja Hađivasileva, "Snovi jednog robota" Pabla Bergera i "Kraljica plesa" Aurore Gose.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo