DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 8. DECEMBAR: Bik da se pazi rasprave, Strelac pravi ambiciozne planove, Vodoliju očekuje zanimljiv susret

Astrolog Marina Jungić Milošević

07. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 8. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 8. ДЕЦЕМБАР: Бик да се пази расправе, Стрелац прави амбициозне планове, Водолију очекује занимљив сусрет

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Vagi u kvadratu sa jednim od vaših vladalaca, Plutonom, upozorava na oprez sa finansijama, a na ljubavnom planu partner želi da vam nametne svoju volju. Aspekt sa Neptunom donosi nadahnuće ako se bavite kreativnim zanimanjem.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko astrološkog polja posla obrazujući dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca, zbog čega možete da očekujete manje dobitke. Aspekt sa Uranom upozorava na oprez u saobraćaju, kao i na rasprave sa saradnicima i rođacima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, čineći vas pristrasnim po pitanju vašeg odnosa sa partnerom. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Susret sa Vodolijom, u večersim satima, u nekom klubu.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju privatnosti, obrazuje napet aspekt sa Plutonom, vladaocem vašeg ljubavnog života, zbog čega su moguće rasprave sa emotivnim partnerom. Napet aspekt sa Merkurom, planetom trača, opominje da pazite šta i kome pričate.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkoj kući mentalnog stanja, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam udvaranje zauzete ili osobe na položaju. Napet aspekt sa Merkurom, koji upravlja vašim poslom, upozorava na oprez, ako poslujete sa nekretninama.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u napetom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju posla, donosi vam neplanirane troškove. Jarac koga već poznajete preko poslovnih kontakata, šalje vam poziv za izlazak. Izbegavajte rasprave sa Blizancima.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju kraća putovanja. Imate podršku saradnica i koleginica, ma kog pola da ste. Vodolija misli na vas.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, planeta moći i novca, u izazovnom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju prepreka, otežava dogovore sa osobom na položaju. Pozicija Venere u vašem znaku, donosi vam susret sa nekim ko vam je nekada mnogo značio.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u Vagi obrazuje izazovan aspekt sa vašim suvladaocem Neptunom, simbolom mašte, zbog čega ste skloni pravljenju ambicioznih poslovnih planova, što najviše pogoduje umetnicima. Ljubavni partner je ljubomoran zbog vaše popularnosti u društvu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, vladalac partnerskih odnosa, pravi napet aspekt sa Plutonom u vašem znaku, donoseći vam rasprave sa voljenom osobom. Na poslovnom planu, trebalo bi da budete oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora sa strancima. Nesanica.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući inostranstva i pravnih procesa, loše aspektovan sa Plutonom, upozorava na dodatni oprez sa finansijama. Trigon sa vašim suvladaocem Saturnom, planetom prošlosti, nagoveštava mogućnost susreta sa starom simaptijom.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkom polju novca i rizika, obrazuje napet aspekt sa Merkurom, upozoravajući vas da pazite šta i kome pričate, kao i šta potpisujete. Bračni ili dugogodišnji partner vam priprema prijatno iznenađenje u večernjim časovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!