ČEKA VAS I DRUGI BRAK, ILI LJUBAV U INOSTRANSTVU: Putovanja, obrazovanje, vera... Šta deveta astrološka kuća govori o vama?

Astrolog Marina Jungić Milošević

05. 05. 2024. u 15:00

DEVETO astrološko polje odgovara vatrenom, promenljivom znaku Strelca, a simbolizuje putovanja, strane zemlje, obrazovanje, filozofiju, nauku, pravo, sociologiju, psihologiju, teologiju.

ЧЕКА ВАС И ДРУГИ БРАК, ИЛИ ЉУБАВ У ИНОСТРАНСТВУ: Путовања, образовање, вера... Шта девета астролошка кућа говори о вама?

Foto: Shutterstock

Ovo je i astrološka kuća religije, koja otkriva vaše verske stavove, ali i podložnost uticajima sekti. Naglašena je kod sveštenika, ali i kod velikih filozofa.

Dobri aspekti vladalaca ovog polja, Jupitera (prosperitet, putovanja, visoko obrazovanje, hedonizam) i Neptuna (duhovnost, inspiracija, umetničko nadahnuće, romantika), govore o dalekim putovanjima koja šire vidike i grade kosmopolitski duh. U ovoj kući su vaši ideali, vaš pogled na svet, dok dobro aspektovane planete u njoj mogu da donesu i svetsku slavu.

NASLEDSTVO U INOSTRANSTVU

Preko Bika će do 26. maja prelaziti Jupiter (u konjunkciji sa Uranom), čiji je uticaj naglašen u ovom znaku, koji zahvata deveto astrološko polje Devica. Zbog toga predstavnici ovog znaka, u naredna dva meseca, mogu uspešno da završe studije ili da ih upišu, ali mogu takođe da postignu dogovor o poslovnoj saradnji sa strancima, da otputuju u neku od zemalja Orijenta, da dobiju nasledstvo u inostranstvu...

Te planete i njihovi međusobni aspekti otkrivaju vaš nivo obrazovanja, ali i šta biste želeli da studirate. U njemu se "kriju" profesori sa vašeg fakulteta, vaše diplome, master radovi, doktorati. Naglašeno deveto polje govori o poslovima sa strancima i stranim ambasadama, ali u njemu astrolog može da vidi i hoćete li dobiti vizu ili ne, da li ćete imati problema na carini... Ova kuća predstavlja i spoljnu trgovinu, izdavaštvo, zakonodavstvo. U njoj takođe mogu da se vide i braća i sestre vašeg bračnog druga, kao i vaši unuci.

Planete koje vladaju ili se nalaze u ovoj kući, otkrivaju otkriju mnogo toga, pa tako Uran donosi prekid u studijama i iznenadna putovanja u inostranstvo, dobro aspektovano Sunce daje visoko obrazovanje i ugled, dok Venera pokazuje da li ćete se zaljubiti na putu, u stranoj zemlji ili na nekom predavanju.

Znak na vrhu devete kuće otkriva vaša interesovanja kada je reč o obrazovanju, putovanjima, kontaktima sa strancima, religioznim stavovima:

Foto: Free Images Pixabay

Ovan

Preko ovog znaka sada prelaze Sunce, Merkur i asteroidi Gold, Amor i Karma, donoseći vam ljubav na putu, predavanju. Volite putovanja, interesuju vas medicina (hirurgija), tehnika, vojna zanimanja, gluma, sport. Sklonost krajnostima u religiji.

Foto: Free Images Pixabay

Bik

Vladalac ovog polja, Venera, planeta ljubavi i novca, donosi vam interes za studije umetnosti (muzika), ekonomije (spoljna trgovina), ugostiteljstva, poljoprivrede. Upeh u poslu sa strancima ili ljubav sa strancem. Poštujete tradiciju i veru.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci

Veliki ste ljubitelj putovanja i kosmopolita i susreta sa osobama iz drugih sredina. Pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, idu vam strani jezici (prevodilac), novinarstvo, informatika, izdavaštvo. Duhovnost vam nije jača strana.

 

Foto: Profimedia

Rak

Deo života možete da provedete u stranoj zemlji, ali će vas uvek mučiti nostalgija za domovinom. Zanimaju vas istorija, istorija umetnosti, slikarstvo, arheologija, trgovina. Poštujete tradiciju i u većini slučajeva ste religiozni.

Foto: Free Images Pixabay

Lav

Privlače vas umetničke (gluma, dramaturgija) i studije u vezi sa vojskom, ali i rad sa decom. Sa dobro aspektovanim Suncem, vašim vladaocem, možete da se proslavite u stranoj zemlji. Vaš ljubavni život takođe ima veze sa inostranstvom.

Foto Pixabay free images

Devica

Pod vlašću ste praktičnog Merkura, planete komunikacija i logike, pa vam ide učenje stranih jezika, geografija, volite geologiju, psihologiju, veterinu. U stranoj zemlji se odlično snalazite, osećate se kao kod svoje kuće.

Foto Pixabay free images

Vaga

Ovim poljem upravlja Venera, planeta ljubavi, lepote, novca i lepog života, pa obožavate putovanja. Vaš izbor studija može da ima veze sa umetnošću, diplomatijom, pravom, modom, dizajnom. Romansa sa strancem ili predavačem. Moguća dva braka.

Foto Pixabay free images

Škorpija

Pozicija vladalaca ovog polja, Plutona i Marsa, simbola istraživanja i intuicije, razvija vaš interes za ekonomiju, kriminalistiku, medicinu, psihologiju. Ljubav prema putovanjima na udaljene destinacije, druge kontinente, ostrva.

 

Foto Pixabay free images

Strelac

Veliki ste ljubitelj putovanja, vaš kofer je uvek poluspakovan. Uvek ste spremni da učite i mnogo polažete na visoko obrazovanje. Zanimaju vas pravo, diplomatija, filofozija, teologija, geografija, astrologija. Poštujete tradiciju i veru.

Foto Pixabay free images

Jarac

Vladalac Saturn često vas uspori ili izazove određene probleme u inostranstvu. Težite visokom obrazovanju, učite teoretski, kao i iz ličnog iskustva. Zanima vas arhitektura, političke nauke, matematika, arheologija, istorija. Religiozan.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija

Samouki ste, rado učite zanima vas informatika, elektrotehnika, avijacija, fotografija, astrologija. Sa vladaocima Uranom i Saturnom često ne završite studije ili upisujete drugi fakultet. Kosmpolita. Poštujete tradiciju.

Foto Pixabay free images

Ribe

Sa vladaocima Neptunom i Jupiterom, volite putovanja (prekookeanske zemlje). Afinitet prema umetnosti (muzici), teologiji, farmaciji, medicini, psihologiji, filozofiji, alternativnim vidovima lečenja. Religiozni, u većini slučajeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)