DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 6. JUN: Vagu očekuje zahlađenje u ljubavi, Jarac da se pazi nesporazuma, Vodolije da se čuvaju na poslu

Astrolog Marina Jungić Milošević

05. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam mlad Mesec u Blizancima, koji se obrazuje jednom godišnje, donosi za četvrtak 6. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 6. ЈУН: Вагу очекује захлађење у љубави, Јарац да се пази неспоразума, Водолије да се чувају на послу

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Neko pokušava da vas uspori i da oslabi vaš entuzijazam, koji se odnosi na vaš angažman u novom projektu. Mlad Mesec u Blizancima, gde se nalazi i Venera, vladalac partnerskih odnosa, nagoveštava mešanje treće osobe u vašu emotivnu vezu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mnoštvo planeta u drugoj kući će se danas naći i mlad Mesec u Blizancima, donosi vam udvaranje starije i mlađe osobe, koje su vam podjednako interesantne. Zauzeti Bikovi planiraju odlazak na zajednički odmor sa voljenom osobom. Alergija.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa čak pet planeta u vašem znaku, definitivno ste znak u trendu, omiljeni i popularni u društvu. Mlad Mesec u vašem znaku (jednom godišnje), pravi kvadrat sa Saturnom, otežavajući vam posao i komunikaciju sa nadređenima. Oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mnoštvo planeta u Blizanacima, gde se obrazuje i mlad Mesec, donose vam sjajne ideje ali neko ometa ili usporava njihovu realizaciju. Tajna romansa s nekim ko radi u instituciji zatvorenog tipa. Zhalađenje odnosa u braku ili dužoj vezi.

LAV (23. 7 - 22. 8)

U vreme mladog Meseca u vašoj 11. kući (jednom godišnje), slobodni Lavovi, mogu da upoznaju nekoga s kim će ući u ozbiljnu vezu. Angažman u nekoj velikoj organizaciji ili udruženju može da vam obezbedi solidna primanja u budućnosti. Bol u leđima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mlad Mesec u kući karijere u kvadratu sa Saturnom, donosi vam nesporazume sa nadređenima. Ljubavni partner želi da vam nametne svoje stavove i mišljenje. Izbegavajte rasprave i sukobe sa saradnicima i kolegama. Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mlad Mesec u Blizancima blizu vašeg vladaoca Venere, slobodnim Vagama donosi nove susrete i poznanstva, a zauzetima zahlađenje u vezi ili probleme zbog partnerove posesivnosti i ljubomore. Budite tolerantniji prema saradnicima i kolegama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

U vreme mladog Meseca u Blizancima, slobodne Škorpije mogu da upoznaju nekoga čije zanimanje podrazumeva rukovanje novcem ili određeni rizik. Osoba koju poznajete preko posla želi da uloži u vaše ideje ili zajednički posao. Nervoza.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mlad Mesec u vašoj sedmoj kući, slobodnima može doneti novu ljubav ili ulazak u brak, a raskid ili razvod onima koji razmišljaju o prekidu veze. Odlaganje planova u vezi sa porodičnim biznisom ili drugom samostalnom delatnošću.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mlad Mesec pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, nagoveštavajući nesporazume sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Slobodni mogu da uđu u tajnu romansu na poslu. Kraći put radi pregovora sa strancima. Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

U vreme mladog Meseca u kući ljubavi, slobodne Vodolije, mogu da upoznaju nekoga na koncertu, utakmici ili treningu. Prelazak Urana preko nekretnice Algol u kući karijere, upozorava na oprez kako ne biste izgubili poziciju na poslu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mlad Mesec u kući privatnog života pravi napet aspekt sa Saturnom u vašem znaku, donoseći zahlađenje odnosa sa partnerom rođenima u drugoj dekadi. Pozicija vašeg suvladaoca Jupitera, povoljno utiče na dogovore u vezi sa nekretninama. Glavobolja.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREKO NOČI SAM OSTAO BEZ SVEGA: Ispovest Saše Popovića o teškom periodu života