DRSKA PLJAČKA U ZAGREBU: Bogatoj penzionerki lopovi prerušeni u policajce upali u stan, na prevaru joj oteli 400.000 evra

Novosti online

15. 01. 2022. u 13:24

BEZ skoro tri miliona kuna (400.000 evra) ostala je 76-godišnja zagrebačka penzionerka koju su u njenom domu opljačkali lažni policajci.

ДРСКА ПЉАЧКА У ЗАГРЕБУ: Богатој пензионерки лопови прерушени у полицајце упали у стан, на превару јој отели 400.000 евра

Tanjug/AP

Dvojica lopova, Dino Š. (27) i Roman S. (29) uhvaćena su prijavljena za razbojništvo, dok se za trećim ortakom intenzivno traga, navodi zagrebačku JUtarnji list.

Policija je istražujući otkrila da se trojac 13. januara oko 11 sati dovezao autom ispred staričinog stana. U autu je ostao 27-godišnjak, dok su se druga dvojica gospođi, za koju su očigledno znali da je dobrostojeća, predstavili kao policijski službenici.

Ona je ništa ne sumnjajući lopove pustila u stan. Lopovi su obmanuli nju i njenu kćer, a ona im je pokazala gde drži novac od nedavne prodaje zemljišta u dalmatinskom kraju.

Lažni policajci, odnosno lopovi su joj rekli da žele da provere da li je novac krivotvoren.

Kad im je starica pokazala novac, oni su joj ga nasilno oteli a zatim pobegli.

Prestravljena žena odmah je obaviestila policiju koja je vrlo brzo ušla u trag dvojici lažnih policajaca, navodi Jutarnji list.

BONUS VIDEO: 

Hapšenje razbojnika koji su pucali na Novom Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)