U POTPUNOJ TAJNOSTI HRVATSKA SE NAORUŽAVA: Zagreb nabavlja dronove kamikaze

Održana je prezentacija dronova koji su navodno proizvedeni u Hrvatskoj, a testirani su na starim sovjetskim tenkovima T 55.

У ПОТПУНОЈ ТАЈНОСТИ ХРВАТСКА СЕ НАОРУЖАВА: Загреб набавља дронове камиказе

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Minstarstvo odbrane drži u tajnosti o kakvim se dronovima radi i ko ih proizvodi.

Ministar odbrane Mario Banožić najavio je da će Hrvatska vojska nabaviti još modernog naoružanja, ali detalji se ne otkrivaju.

Prezentacija u Slunju je organizovana samo za vojni vrh, bez prisustva novinara. Nisu objavljeni ni tehnički detalji o dronovima koji su predstavljeni generalima, a ne zna se i o kakvoj se količini radi i da li su već stavljeni vojsci na raspolaganje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo