NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ U KOMŠILUKU: Pijan i sa nožem u ruci upao ženi u dvorište, a na kraju ona završila sa lisicama na rukama

Novosti online

21. 01. 2024. u 12:56

KAD je 49-godišnjak sa 2.42 promila alkohola u krvi i nožem u ruci uleteo u dvorište 64-godišnjakinje u Zlatarskoj ulici u naselju Markovo Polje u Zagrebu, nesrećnu ženu oblio je znoj. Odmah je izbila svađa tokom koje je muškarca oštrim predmetom udarila u predelu čela.

НЕСВАКИДАШЊИ СЛУЧАЈ У КОМШИЛУКУ: Пијан и са ножем у руци упао жени у двориште, а на крају она завршила са лисицама на рукама

Foto AP

On joj je taj predmet oteo iz ruke i s njim iz dvorišta pobegao na ulicu.

Žena je, uplašena, odmah pozvala policiju koja je pijanog muškarca zatekla u mestu Vugrovec. Od njega je oduzet nož koji je nosio i priveden je u policijske prostorije, piše Jutarnji.

Ipak, zbog zadobijenih povreda nije se dugo zadržao u policiji i prevezli su ga u bolnicu na sanaciju istih.

Ono što šokira jeste epilog ove priče.

Žena u čije je dvorište upao pijani muškarac je uhapšena. U toku je kriminalističko istraživanje, a događaj se trenutno vodi kao pokušaj ubistva jer je pijanom muškarcu nanela telesne povrede.

BONUS VIDEO: JUTRO NAKON MASOVNOG TROVANjA U ALEKSINCU: Fabrika zatvorena, na licu mesta vatrogasci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove