JOŠ JEDAN PITON U KUPATILU: Žena u Beču za dlaku izbegla ugriz zmije (FOTO)

Novosti online

10. 07. 2021. u 11:22

NEKOLIKO dana nakon što je piton ugrizao muškarca iz Graca za genitalije, zmiju je u toaletu pronašla i jedna stanovnica Beča, koja je dva puta morala da zove hitne službe.

ЈОШ ЈЕДАН ПИТОН У КУПАТИЛУ: Жена у Бечу за длаку избегла угриз змије (ФОТО)

Foto: Printskrin Twitter/@LPDWien

Još jedna Austrijanka (68) je srela pitona u svom ve-ce-u, prenose bečki mediji.

Podsetimo, početkom nedelje je muškarca (65) u Gracu piton ugrizao za genitalije dok je sedeo na ve-ce šolji i lakše ga povredio.

Sada je žena u Beču pozvala policiju jer je videla ''otprilike metar dugu, tamnu zmiju'' pre nego što sela na ve-ce šolju.

Pobegla je iz toaleta i pozvala hitnu službu, ali kad su oni stigli, zmije više nije bilo. Nisu imali druge pa su otišli.

Međutim, par sati kasnije, zmija se vratila, verovatno iz odvoda, i žena ju je sada i fotografisala kako bi imala dokaz da ne misle da halucinira.

Zmiju su predali u Zoološki vrt, ali još nije poznato ko je vlasnik koji je ostao bez zmije.

U gradu Ensu u Austriji poskok je ugrizao mladića (24) u njegovu stanu u zadnji deo ruke, nakon čega je preminuo u bolnici, pišu nemački mediji.

Mladić je navodno bio iskusan uzgajivač koji je držao više različitih zmija otrovnica. Do nesreće je navodno došlo kada je Austrijanac uzeo poskoka iz terarijuma i stavio ga u plastičnu posudu kako bi ga nahranio.

Kad se mladić okrenuo, poskok ga je ugrizao, a iako su prijateljica i poznanik, koji su bili u stanu, odmah pozvali hitnu, lekari nisu uspeli da ga spasu.

U stanu je policija pronašla još dva tigrasta pitona za koje je mladić imao dozvolu, dok za poskoka nije.

(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!