PAO AVION U MIČIGENU: Otac poginuo spasavajući ćerku (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2021. u 11:37

MAJK Perdu, jedan od četiri osobe koje su poginule kada se manji avion srušio u subotu u blizini ostrva Biver, u poslednjim trenucima svog života pokušavao je da zaštiti svoju ćerku, rekao je za Si-En-En porodični prijatelj i poslovni partner Rajan Vojan.

ПАО АВИОН У МИЧИГЕНУ: Отац погинуо спасавајући ћерку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ 13 ON YOUR SIDE

- Držao ju je u naručju. Devojčica se ne seća ničega, osim da ju je tata jako stisnuo - rekao je Vojan. Devojčica (11) je jedina od putnika preživela nesreću.

- Njegova supruga želi da svi znaju kakav je bio Majk i da je dao život za svoju ćerku - rekao je Vojan. Par ima četvoro dece.

Devojčica, koja je i dalje hospitalizovana, zadobila je nekoliko preloma i dva puta je operisana, ali nijedna od povreda nije opasna po život.

Dvoje poginulih, Kejt Liz i Adam Kendal, vodili su svoje pse kod veterinara, a četvrta žrtva je pilot.

Federalna uprava za vazduhoplovstvo (FAA) saopštila je da se avion BN2P Briton-Norman srušio u subotu oko 14.30 sati. Uzrok nesreće se još istražuje.

(Indeks.hr)

BONUS VIDEO:

KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove