PESKOV PORUČIO: Važan je rezultat pregovora sa SAD

Novosti online

11. 01. 2022. u 12:03

RUSKO-AMERIČKI razgovori o bezbednosnim garancijama nisu proces radi procesa kao takvog, već je važan rezultat, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

ПЕСКОВ ПОРУЧИО: Важан је резултат преговора са САД

Foto: Sergei Karpukhin/Pool photo via AP

- Za sada nema šta da se kaže o rezultatu. Preostaje još nekoliko rundi koje će omogućiti da se dođe do boljeg razumevanja, odnosno jasnije slike o tome gde smo sa Amerikancima - poručio je Peskov na konferenciji za novinare, a prenosi ruska agencija TAS S.

On je dodao da Rusija ne postavlja rokove u dijalogu sa SAD o bezbednosnim garancijama, ali da beskrajna odlaganja u ovom procesu neće odgovarati Moskvi.

- Ne, ovde nema jasnih rokova i, naravno, niko ih ne postavlja. Postoji samo stav Rusije da beskrajno odlaganje u ovom procesu nam uopšte neće odgovarati - rekao je portparol ruskog predsednika, povodom pregovora SAD i Rusije o sigurnosnim garancijama.

BONUS VIDEO:

ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM: Njegova reakcija će vas oduševiti


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)