NAPETOST U VATIKANU: Najbliži saradnici pape Franje pozitivni na koronu

Tanjug

18. 01. 2022. u 16:01

VATIKAN je danas saopštio da je nekoliko najbližih saradnika pape Franje pozitivno na koronu.

НАПЕТОСТ У ВАТИКАНУ: Најближи сарадници папе Фрање позитивни на корону

Foto: tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Državni sekretar kardinal Pjetro Parolin ima lake simptome, a zamenik državnog sekretara nadbiskup Edgar Penja Para nije imao simptome korona virusa, saopštio je portparol Vatikana Mateo Bruni, prenosi agencija Rojters.

Bruni je takođe rekao da su se kardinal Parolin (67) i nadbiskup Penja Para (61) samoizolovali u svojim rezidencijama u Vatikanu.

Rojters u izveštaju navodi da se njih dvojica redovno sastaju sa rimokatoličkim poglavarom, ali da nije jasno kada su se poslednji put videli s papom.

Vatikan je od svojih zaposlenih, od kojih većina živi u Italiji, zahtevao da budu u potpunosti vakcinisani, podseća britanska agencija.

BONUS VIDEO - PAPA OTPUTOVAO U IRAK: Istorijska poseta pod nadzorom 10.000 vojnika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)