POŽAR U RUSKOM VOJNOM INSTITUTU U TVERU ODNEO 11 ŽIVOTA: Tokom uklanjanja ruševina pronađeno još tela

Tanjug

23. 04. 2022. u 23:09

BROJ poginulih u požaru u Centralnom istraživačkom institutu Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije u Tveru je veći. porastao na 11, rekao je izvor u Hitnoj pomoći za TASS.

ПОЖАР У РУСКОМ ВОЈНОМ ИНСТИТУТУ У ТВЕРУ ОДНЕО 11 ЖИВОТА: Током уклањања рушевина пронађено још тела

Foto: Printscreen

- Tokom uklanjanja ruševina pronađena su tela još pet osoba, a u požaru je stradalo ukupno 11 osoba, rekao je izvor, napominjući da se radovi na licu mesta nastavljaju.

Ranije je saopšteno da je šest osoba poginulo u požaru koji je u četvrtak izbio u Istraživačkom institutu Ministarstva odbrane Rusije u gradu Tver, 180 kilometara severozapadno od Moskve, prenosi TAS S.

Tada je saopšteno i da je u požaru povređeno 24, od kojih je 13 hospitalizovano, dok je njih 11 na ambulantnom lečenju. U požaru su spasene 54 osobe, a evakuisano 98, navodi TAS S.

Požar je izbio u četvrtak u 11 sati u jednoj od kancelarija na drugom spratu i zahvatio je oko 2.500 kvadratnih metara zgrade u kojoj se nalazi Centralni istraživački institut. ruskog vazduhoplovstva – kosmičke odbrambene snage, proširile su se na sve spratove i krov zgrade se delimično urušio.

Visoke temperature, stari podovi zgrade i jak dim otežali su rad na gašenju požara, a prema preliminarnim izveštajima, uzrok incidenta je kvar na električnim instalacijama u zgradi, javlja TAS S.

 

BONUS VIDEO: UNIFORME, OPREMA, STRANA ORUŽJA I TELA NACIONALISTA: Ovo je ostalo od Oružanih snaga Ukrajine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima