ZAROBLJENI AMERIČKI PLAĆENIK POTVRDIO: Komuniciram sa porodicom, dobio sam dozvolu ruske vojske

P. Z. S. / ria.ru

29. 06. 2022. u 17:01

AMERIČKI plaćenik Aleksandar Drjuke, koji se borio na strani ukrajinskih snaga i zarobljen od strane ruske vojske, potvrdio je izveštaje da je dobio priliku da komunicira sa svojom porodicom.

ЗАРОБЉЕНИ АМЕРИЧКИ ПЛАЋЕНИК ПОТВРДИО: Комуницирам са породицом, добио сам дозволу руске војске

Foto telegram voenkorKotenok

Američki televizijski kanal Si-Bi-Es je u utorak javio da je Drjuke, koji se nalazi u zatočeništvu na teritoriji DNR, kontaktirao sa svojim rođacima.

-Imam blizak odnos sa svojom porodicom – roditeljima, sestrom i dva brata. Srećom, pre neki dan sam uspeo da razgovaram sa njima preko veze koju je obezbedila DNR, rekao je Drjuke novinarima.

List Telegraf je 15. juna objavio da je u borbama kod Harkova ruska vojska zarobila dva bivša vojnika američke vojske. Bili su to 39-godišnji Aleksandar Drjuk, koji je služio u Iraku, i 27-godišnji Endi Hjun. Portparol američkog Stejt departmenta Ned Prajs rekao je da je Vašington u direktnom kontaktu sa ruskim vlastima po pitanju američkih plaćenika zatočenih u Ukrajini.

BONUS VIDEO - RUSI OBJAVILI SNIMAK: Ukrajinci napustili bazu! Pogledajte šta je ostalo za njima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!