ZBOG RUSOFOBIJE ZANEMARILI UNUTRAŠNJA PITANJA: Zaharova komentarisala ostavke ministara Velike Britanije

Tanjug

06. 07. 2022. u 08:52

VELIKA Britanija je skoncentrisala sve svoje državne resurse u suprotstavljanje Rusiji, i iz tog razloga London nije u stanju da se pozabavi unutrašnjim pitanjima, poručila je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

ЗБОГ РУСОФОБИЈЕ ЗАНЕМАРИЛИ УНУТРАШЊА ПИТАЊА: Захарова коментарисала оставке министара Велике Британије

Foto: Profimedia

Ona je na svom Telegram kanalu, komentarišući ostavke u britanskoj vladi, saopštila da su razmere unutrašnjih problema sa kojima se suočava Velika Britanija iznenađujuće, prenosi TASS .

- London je uložio sve svoje snage u suprotstavljanje Rusiji i učešće u sukobima u Ukrajini. Ogromni finansijski troškovi, britanski plaćenici, instruktori i ključne obaveštajne snage, sve je mobilisano za rusofobiju. Zato nisu u stanju da se izbore sa unutrašnjim problemima - napisala je ruska zvaničnica.

U utorak su britanski ministri zdravlja i finansija Sadžid Džavid i Riši Sunak podneli ostavke na funkcije u britanskoj vladi zbog, kako su obrazložili, nagomilanih izazova i gubitka poverenja u premijera Borisa Džonsona.

Oba ministra su izjavila da ne mogu da nastave mirne savesti, preneo je Rojters.

BONUS VIDEO:

RUŠEVINE NA SVE STRANE: Posledice granatiranja Belgoroda, Severodonjetska i Melitopolja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!