VODITELJ SKAJ NJUZA RAZOTKRIVA MITOVE O ZELENSKOM: "Zapadni mediji ga predstavili kao drugog Čerčila" (VIDEO)

Novosti onlajn/R. V.

05. 08. 2022. u 18:22

VLADIMIR Zelenski uopšte nije onakav kakvim ga prikazuju u zapadnim medijima, a u mnogo toga što strani mediji govore o situaciji u Ukrajini ne treba verovati, rekao je voditelj Skaj njuza Kori Bernardi, prenosi Sputnjik.

ВОДИТЕЉ СКАЈ ЊУЗА РАЗОТКРИВА МИТОВЕ О ЗЕЛЕНСКОМ: Западни медији га представили као другог Черчила (ВИДЕО)

Foto: EPA

Prema njegovom mišljenju, strani mediji su od Zelenskog napravili „drugog Vinstona Čerčila“ i spasitelja ljudi od „krvožednih Rusa“.

- Međutim, u stvarnosti su etnički Rusi bili ti koji su stradali od akcija kijevskog režima. Sam Zelenski je obećao da će zaustaviti građanski rat u Ukrajini, ali nije mogao da ispuni svoje obećanje - rekao je Bernardi.

Štaviše, naglašava novinar, Zelenski je podržao ukrajinske nacionaliste odgovorne za smrt mnogih stanovnika Donbasa.

On je podsetio i na reči Zelenskog o bataljonu Azov, kada je nacističku organizaciju nazvao jednom od jedinica Oružanih snaga Ukrajine i dodao da su „to što jesu“.

Osim toga, Zelenski je prekršio sporazum sa Rusijom želeći da uđe u NATO. Prema rečima voditelja, u ovoj situaciji, Ruska Federacija je takvu odluku smatrala provokacijom, i to je bilo ispravno.

Novinar je takođe optužio Zelenskog da pokušava da stvori spoljnu sliku za sebe, sa kojom on nema nikakve veze.

- On se svuda snima u zelenoj vojnoj majici. To je deo njegovog imidža - "čovek od akcije" - dodao je Bernardi, podsećajući i na remećenje Minskih sporazuma od strane Kijeva, zabranu upotrebe ruskog jezika u javnom govoru, kao i politički progon protivnika.

BONUS VIDEO:

RAKETIRAN HOTEL "DOMBAS PALAS": Nastradala jedna osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (13)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove