VIŠE OD 20.000 MRTVIH U KATASTROFALNOM ZEMLJOTRESU: Nastavljaju se potrage za preživelima

Novosti online

09. 02. 2023. u 20:28

BROJ žrtava razornog zemljotresa u Turskoj i Siriji premašio je 20.000, pošto su turski zvaničnici saopštili da je broj žrtava razornog zemljotresa dostigao 17.406.

ВИШЕ ОД 20.000 МРТВИХ У КАТАСТРОФАЛНОМ ЗЕМЉОТРЕСУ: Настављају се потраге за преживелима

Foto: AP

Povređeno je više od 70.000 ljudi u katastrofi, a uništeno je 6.440 objekata. Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je danas tokom posete Gazijantepu, jednoj od provincija pogođenih zemljotresima na jugu zemlje, rekao da će vanredna situacija biti na snazi od danas u deset provincija pogođenih zemljotresom.

Ukupan broj poginulih u Siriji je najmanje 2.992, javili su sirijski državni mediji

Operacije potrage i spasavanja se nastavljaju. Dva snažna zemljotresa pogodila su jugoistok Turske u ponedeljak ujutru, a zemljotres kod Gazijantepa bio je jačine 7,8 stepeni po Rihteru.

sputnikportal.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!