JAK ZEMLJOTRES POGODIO AZERBEJDŽAN: Stanovnici Bakua na ulicama (FOTO)

Novosti onlajn

03. 07. 2023. u 22:55

AZERBEJDžAN je pogodio zemljotres jačine 5,4 stepena Rihtera, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar.

ЈАК ЗЕМЉОТРЕС ПОГОДИО АЗЕРБЕЈЏАН: Становници Бакуа на улицама (ФОТО)

Foto: Novosti

Epicentar zemljotresa bio je na dubini od 35 kilometara, 43 kilometra severoistočno od grada Hačmaza u kome živi 37,1 hiljada ljudi. Nema opasnosti od cunamija.

Dopisnik Sputnjika iz Bakua javlja da su se i u azerbejdžanskoj prestonici osetili snažni potresi, a stanovnici grada su izašli na ulice.

Nema informacija o razaranjima ili žrtvama.

U međuvremenu, agencija APA javlja da se u Kaspijskom jezeru dogodio zemljotres jačine 5,7 stepeni, a da su se potresi osetili i u Bakuu i u drugim regionima Azerbejdžana.

Istovremeno, Ministarstvo za vanredne situacije Dagestana saopštilo je da su stanovnici osetili zemljotres koji se dogodio na udaljenosti od 100 kilometara od Derbenta.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove