ŠEF RUSKE DIPLOMATIJE BEZ PARDONA: Borelj pozvao Lavrova da Rusija povuče snage iz Ukrajine, usledio agresivan odgovor

Novosti online

15. 07. 2023. u 00:25

VISOKI predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku Žozep Borelj izjavio je da je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov navodno agresivno odreagovao na njegov poziv na sastanku ASEAN da Rusija povuče snage iz Ukrajine, prenela je agencija AFP.

ШЕФ РУСКЕ ДИПЛОМАТИЈЕ БЕЗ ПАРДОНА: Борељ позвао Лаврова да Русија повуче снаге из Украјине, уследио агресиван одговор

FOTO: Tanjug/AP

- Lavrov mi je odgovorio veoma agresivno i objasnio svoj stav, navodeći da je sve to zavera Zapada - rekao je Borelj novinarima na forumu ASEAN.

Borelj je rekao da je Lavrovu preneo i koji su razlozi za podršku EU Ukrajini i pozvao Rusiju da povuče snage, nazvavši to jedinim načinom da se okonča sukob.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (11)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima