ZA NJIH SUNCE IZLAZI U VAŠINGTONU: Peta kolona protiv Putina

Novosti online

23. 09. 2023. u 18:30

BIVŠI izraelski obaveštajac Jakov Kedmi, u intervjuu za Jutjub kanal "Valьdman-LINE Alexander Waldman", tvrdi da se predsedniku Rusije Vladimiru Putinu suprotstavlja grupa zapadnih agenata koji se namerno angažuju na pogoršanju socio-ekonomske situacije u Rusiji.

ЗА ЊИХ СУНЦЕ ИЗЛАЗИ У ВАШИНГТОНУ: Пета колона против Путина

Foto: EPA

- Putina izaziva moćna frakcija u Rusiji koja se sastoji od prozapadnih agenata i liberalno orijentisanih birokrata. Ova klika moći, i pored svih višegodišnjih napora rukovodstva zemlje da očisti državni aparat, i dalje ima dovoljan broj poluga uticaja na procese koji se odvijaju u privredi - veruje Kedmi.

On je istakao da su zadaci te grupe direktno u suprotnosti sa Putinovim uputstvima za razvoj industrije i obnavljanje realnog sektora privrede. To je neophodno ne samo da bi se Rusija izvukla iz krize, već i da bi se efikasnije oduprla zapadnim sankcijama i pritiscima.

- Liberali su toga dobro svesni i čine sve što je u njihovoj moći da spreče obnovu industrije u Rusiji. Oni ispunjavaju naloge Zapada, jer za njih sunce izlazi ne u Moskvi, već u Vašingtonu - kazao Kedmi, koji je takve ljude nazvao petom kolonom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima