SULUDA LOGIKA HILARI KLINTON: Bivša američka državna sekretarka krivi Putina za širenje NATO-a

Tanjug

27. 09. 2023. u 16:06

BIVŠA američka državna sekretarka Hilari Klinton pokušava da obrne teze kada optužuje Rusiju i predsednika Rusije Vladimira Putina za širenje NATO, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

СУЛУДА ЛОГИКА ХИЛАРИ КЛИНТОН: Бивша америчка државна секретарка криви Путина за ширење НАТО-а

Foto: AP Photo/Carolyn Kaster, File

- Gospođa Klinton je među nama poznata po svojim pokušajima da sve preokrene naglavačke i obrne teze - rekao je on.

Peskov je istakao da što se tiče redosleda postupaka Vladimira Putina, verovatno je neophodno podsetiti Klintonovu na brojne talase širenja NATO i približavanje vojne infrastrukture alijanse do granice Rusije.

Prema njegovim rečima, predsednik Rusije je uporno pozivao zapadne zemlje da razgovaraju o ovom pitanju i potpišu dokument čiji je nacrt pripremljen, ali su strane kolege odlučno odbijale da razgovaraju o bilo čemu.

- I ovde postaje potpuno jasno šta je bio povod za specijalnu vojnu operaciju koja se izvodi i traje - zaključio je on.

Klintonova je juče tokom govora u Stejt departmentu ismevala Putinovu zabrinutost zbog proširenja NATO, rekavši da je širenje NATO posledica ruske politike, preneo je NDTV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)