NATERAJTE GA DA PREGOVARA: Francuski političar se obrušio na Zelenskog

Novosti online

06. 11. 2023. u 21:31

LIDER francuske stranke „Patriote“ Florijan Filipot kritikovao je ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog zbog odbijanja da vodi pregovore sa Rusijom o okončanju sukoba i pozvao je EU da ga podstakne na takav korak.

НАТЕРАЈТЕ ГА ДА ПРЕГОВАРА: Француски политичар се обрушио на Зеленског

Foto: AP

-Šta hoće, da žrtvuje svoj narod 'do poslednjeg Ukrajinca', kao što govore neokonzervativci? Čak i ako glavnokomandujući ukrajinske vojske priznaje da je sve izgubljeno! Čak i kada njegovi savetnici govore novinarima da je Zelenski poludeo i tvrdoglav! Kada čak i zemlje NATO počinju da pregovaraju sa Rusijom, kako je saopštila TV 'En-Bi-Si'? Zaustavimo krvoproliće, prestanimo da šaljemo milijarde evra, hajde da nateramo njega i militantne ludake, koji ljude dovode do samoubistva, da se priberu!, napisao je Filipot na društvenoj mreži „Iks“ (bivši Tviter).

Televizija „En-Bi-Si“ ranije je saopštila da su SAD i Evropa počele da razgovaraju sa Ukrajinom o mogućim mirovnim pregovorima sa Rusijom i o tome od čega bi Kijev, možda, morao da odustane radi postizanja kompromisa.

Međutim, Zelenski je kasnije rekao da niko od američkih i evropskih lidera ne vrši pritisak na njega da pregovara sa Rusijom.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!