"SVI SU SE UMORILI OD PROSJAKA IZ KIJEVA" Ruski ambasador o rezultatima posete Zelenskog Vašingtonu

Novosti onlajn

13. 12. 2023. u 08:22

POSETA ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog Sjedinjenim Američkim Državama prošla je bez rezultata, izjavio je ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov.

СВИ СУ СЕ УМОРИЛИ ОД ПРОСЈАКА ИЗ КИЈЕВА Руски амбасадор о резултатима посете Зеленског Вашингтону

Foto: Printskrin

- Putovanje Zelenskog pokazalo se uzaludnim. Nije uspeo da ih ubedi da je Ukrajina važnija od bezbednosti Sjedinjenih Američkih Država. Svi su se umorili od prosjaka iz Kijeva - rekao je ruski diplomata.

Takođe je rekao da novi antiruski koraci – sankcije i nova partija oružja – nisu ništa više od pokušaja pretvaranja da je sve u redu.

- Zelenskom više ništa neće pomoći. A Amerikanci rizikuju da se još više zaglave u blatu ukrajinskog sukoba - poručio je Antonov.

Foto: AP Photo

Po njegovim rečima, „smrtonosni proizvodi sa nalepnicom 'proizvedeno u SAD' u vrednosti od 200 miliona dolara“ samo će produžiti sukob i stradanje hiljada ljudi, ne samo na Istoku Evrope, nego i u drugim regionima sveta u koje stiže to oružje zahvaljujući ukrajinskim korumpiranim zvaničnicima.

Podsećamo, ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski stigao je u SAD gde se sastao sa liderom SAD Džozefom Bajdenom. Američki predsednik je potpisao ukaz o dodeli novog paketa pomoći Kijevu u iznosu od 200 miliona dolara koji uključuje municiju za PVO, „hajmars“ i artiljeriju, kao i protivradarske rakete „harm“ i protivtenkovsku municiju.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

PUTEVI ZA BUDUĆNOST: Pogledajte osmu epizodu video-serijala Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove