MISTERIOZNI SLUČAJ STAR 47 GODINA: Policija identifikovala muškarca ubijenog u pustinji Arizone 1976. godine

Tanjug

27. 12. 2023. u 23:37

POLICIJA u američkoj saveznoj državi Arizoni identifikovala je muškarca, čije je telo pronađeno u pustinji u toj državi 1976. godine, s ranom od metka u glavi.

МИСТЕРИОЗНИ СЛУЧАЈ СТАР 47 ГОДИНА: Полиција идентификовала мушкарца убијеног у пустињи Аризоне 1976. године

Foto Tanjug/AP

Istražitelji Kancelarije šerifa okruga Mohave ponovo su otvorili ovaj slučaj i uporedili dosijee s otiscima prstiju sa nacionalnom bazom podataka koja nije bila dostupna 1976. godine, a koja je ubrzo identifikovala čoveka kao Luisa Alonsa Paredesa, državljanina El Salvadora, prenosi BBC.

Vlasti su 1976. godine prikupile otiske prstiju tokom obdukcije, kada su i utvrdile da se radi o muškarcu u srednjim tridesetim, ali nisu uspele da pronađu podudaranje u dostupnim bazama podataka.

Kompozitnu sliku njegovog lika napravio je Muzej severne Arizone u Flagstafu, ali se trag ubrzo ohladio i slučaj je ostao neaktivan 47 godina.

Kancelarija šerifa okruga Mohave zatražila je od javnosti da im se obrati sa bilo kakvim informacijama o slučaju ili tragovima koji bi mogli da pomognu u pronalaženju njegovih preživelih rođaka, kao i ubice za kojim se i dalje traga, navodi BBC.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)