DRAMATIČNE VESTI IZ MOSKVE: Otkriveni planovi Anglosaksonaca protiv Rusije posle sukoba u Ukrajini

Novosti online

29. 01. 2024. u 10:37

SEKRETAR Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolaj Patrušev rekao je da će Anglosaksonci nastaviti da vode posrednički rat protiv Rusije čak i nakon „vruće faze“ sukoba u Ukrajini.

ДРАМАТИЧНЕ ВЕСТИ ИЗ МОСКВЕ: Откривени планови Англосаксонаца против Русије после сукоба у Украјини

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Shutterstock/Ilustracija

U govoru posvećenom događajima održanim 27. januara u čast 80. godišnjice potpunog oslobođenja Lenjingrada od fašističke blokade, on je istakao da su u prošlosti građani Lenjingrada ustajali u odbranu grada od neprijatelja, ali da i sada neprijatelji Rusije ne spavaju.

- Neprijatelj je više puta dolazio u našu zemlju sa ognjem i mačem. A sada SAD, NATO i njihovi sateliti, kroz ruke kijevskog nacističkog režima i raznih vrsta plaćenika, vode proksi rat protiv našeg naroda i države, koji anglosaksonski svet neće zaustaviti ni s krajem vruće faze sukoba u Ukrajini - rekao je on, prenose RIA Novosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!