PUTIN NIJE MOGAO DA VERUJE: Pogledajte kako je ruski lider reagovao kad su mu doneli ogromnu fasciklu tokom važnog sastanka (VIDEO)

Novosti online

29. 01. 2024. u 16:28

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin bio je iznenađen veličinom fascikle sa dokumentima koja mu je predočena tokom sastanka Vrhovnog državnog saveta savezne države.

ПУТИН НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ: Погледајте како је руски лидер реаговао кад су му донели огромну фасциклу током важног састанка (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na snimku gde se vidi reakcija ruskog predsednika vidi se iznenađenje na Putinovom licu dok uzima ogromnu fasciklu u ruke.

Telegram kanal tvrdi da su se unutar fascikle nalazili dokumenti o Saveznoj državi.

Predsednici Ruske Federacije i Belorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko potpisali su ukaz o glavnim pravcima sprovođenja odredbi sporazuma o izgradnji Savezne države za 2024-2026.

Strane su potpisale dokumenta nakon sastanka Vrhovnog državnog saveta Savezne države, koji je održan u ponedeljak u Sankt Peterburgu.

Ranije je državni sekretar Savezne države Dmitrij Mezencev rekao da su u ovom dokumentu sadržani planovi vlada u različitim oblastima, a odlika trogodišnjeg plana biće to što će ga odobriti potpredsednici vlade. To će nam, kako je rekao, „omogućiti da brže odgovorimo na izazove vremena, na situaciju u okviru privrednog života u našim zemljama i izvršimo prilagođavanja”.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!