"OBIČNI AMERIKANCI, NE VERUJTE SVOJIM LAŽLJIVIM OČIMA" Politička elita SAD bizarno besna zbog Karlsona, metroa i Moskve

Марија Стевановић
Marija Stevanović

16. 02. 2024. u 15:32 >> 08:36

AMERIČKA politička elita upala je u bizaran bes zbog naizgled bezazlenog odlaska Takera Karlsona u moskovsku metro stanicu i supermarket, piše "Sputnjik internešnal".

ОБИЧНИ АМЕРИКАНЦИ, НЕ ВЕРУЈТЕ СВОЈИМ ЛАЖЉИВИМ ОЧИМА Политичка елита САД бизарно бесна због Карлсона, метроа и Москве

Foto: Profimedia

Prorežimski stručnjaci požurili su da objave i „pobijanja“ Karlsonovih video-snimaka, dok ga je senator Tom Tilis ocrnio kao „korisnog idiota“. Njihova sveobuhvatna poruka bila je jasna: „Obični Amerikanci, ne verujte svojim lažljivim očima“.

Nema ništa značajno ili iznenađujuće u činjenici da Rusija ima lepe metro stanice i supermarkete – to je najveća privreda u Evropi i peta po veličini u svetu po paritetu kupovne moći. Uprkos neviđenim zapadnim sankcijama, ruska ekonomija je rasla bržom stopom od svih privreda G7 2023. i verovatno će to učiniti ponovo ove godine, navodi MMF, prenosi "Sputnjik internešnal".

Ključna razlika između Rusije i Sjedinjenih Država nije cena namirnica, pa čak ni kvalitet javnog prevoza. Ključna razlika je u efikasnosti njihovih političkih sistema.

"Razlog zašto je Moskva lepši grad od Vašingtona je taj što prvim upravljaju kompetentne tehnokrate, a drugim "nesposobni aparatčići Demokratske partije". Kao neko ko je živeo u oba grada, iz prve ruke znam koji je čistiji, bezbedniji i nudi sveukupno bolji životni standard", zaključuje autor članka. 

BONUS VIDEO: 

VELIČANSTVEN VATROMET: Kula Beograd obasjana za Dan državnosti Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove