VERSKI RAT U GERMANSKIM ŠKOLAMA: Nemački đaci masovno žele da pređu u islam

I. Stanojević

25. 04. 2024. u 07:00

U ŠKOLAMA širom Nemačke besni pravi verski rat! Sve više đačkih roditelja obraća se upravama obrazovnih ustanova sa informacijom da njihova, hrišćanska deca žele da pređu u islam "da više ne bi bili autsajderi u nastavi" rekao je neimenovani zvaničnik nemačke državne bezbednosti za tabloid Bild.

ВЕРСКИ РАТ У ГЕРМАНСКИМ ШКОЛАМА: Немачки ђаци масовно желе да пређу у ислам

Foto: Epa

Zbog masovne imigracije u poslednjih osam godina, drastično se povećao udeo muslimanske dece u školskoj populaciji. Mnogi mališani su iz religioznih porodica iz Sirije, Avganistana i Iraka. Veliki strah među građanima, kao i u vladajućoj "Semafor koaliciji" kancelara Olafa Šolca izazvao je posebno rezultat istraživanja Instituta za kriminološka istraživanja, da čak 67,8 odsto muslimanskih učenika kaže da su im "pravila Kurana važnija od zakona u Nemačkoj".

Ovaj opasni trend posledica je multikulturalizma pod dirigentskom palicom bivše kancelarke Angele Merkel, koja je širom otvorila vrata ne samo Nemačke, nego cele Evrope migrantima iz Afrike, Azije i sa Bliskog istoka. Tako više od 35 odsto muslimana, prosečne starosti oko 15 godina, tvrdi da "razume nasilje nad ljudima koji vređaju Alaha, ili proroka Muhameda", dok je 21,2 procenta reklo da "pretnja islamu iz zapadnog sveta opravdava muslimane koji koriste nasilje za odbranu."

U pojedinim školama u velikim nemačkim gradovima, kao što su Berlin, Frankfurt, Ofenbah i Esen, udeo muslimanskih učenika u đačkoj populaciji premašuje 80! To, takođe, ne bi bilo problem da mnoge porodice iz ovih zemalja nemaju potpuno drugačije moralne standarde od nemačkih.

- Kad se devojčice u školi ponašaju previše "zapadnjački", ne nose marame ili se druže sa dečacima, muslimanski učenici smatraju da moraju da brane svoju čast i opominju ih da se ponašaju kao pobožne muslimanke. Osim što postoji pritisak vršnjaka, jer "mladi muslimani često izgledaju preteće i pribegavaju nasilju", a i deca žele da se uklope, na Tik-tok kanalima islamističke pop zvezde ubeđuju mlade da moraju da se suprotstave zapadnom načinu života i da je samo kalifat pravi oblik vlasti.

- Naša deca plaćaju greške domaće izbegličke politike - konstatuje nemački zvaničnik i, pozivajući se na kanale na društvenim mrežama, dodaje da "se ostaloj deci servira da su učenici muslimani posebni, a da su hrišćanska i neverujuća deca bezvredna".

Kako je za Bild ocenio Kristof de Vris, stručnjak za unutrašnje poslove demohrišćana, ova studija nedvosmisleno pokazuje koliko je dubok trag koji je politički islam već ostavio u Nemačkoj. "Multikulturalizam je odavno propao, posredi je sistemska indoktrinacija", poručuje on.

Islam im najbolji

INSTITUT za kriminološka istraživanja ispitao je 8.539 učenika devetog razreda, starosti oko 15 godina, uključujući oko 300 muslimana, u vezi sa imovinom i nasilnim zločinima. Gotovo polovina anketiranih (45,8 odsto) veruje da je islamska teokratija najbolji oblik vladavine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)