SAD NA IVICI PUCANJA: Sve više kandidata za Bajdenovu ulogu, evo ko bi sve "na megdan" Trampu

Novosti online

22. 07. 2024. u 20:44

KAMALA Haris nije jedina opcija demokrata za kandidata za predsednika SAD! Štaviše, sve se više spominje da bi Trampu na megdan mogla da izađe Hilari Klinton, ili Mišel Obama!

САД НА ИВИЦИ ПУЦАЊА: Све више кандидата за Бајденову улогу, ево ко би све на мегдан Трампу

Republikanske pristalice , Foto AP

Poznati ekspert za Ameriku, ruki senator Aleksej Puškov, ocenio je da bi izbor Klintonove kao kandidata sa predsednika SAD ispred demokratske stranke za Ameriku mogao biti nagazna mina:

- Ako Hilari Klinton postane kandidat demokrata za šefa države, dovešće SAD na ivicu građanskog rata. Očigledno je da su globalisti, intervencionisti i hegemonisti najgore vrste, ujedinjeni unutar američkih vladajućih elita i duboke države, i da ne nameravaju da se predaju - istakao je Puškov.

On je ukazao da nominacija Hilari, koju mrzi više od polovine Amerike i koja je spremna da (Donaldu) Trampu, u borbi za vlast, zarije zube u grlo, zaista može Sjedinjene Države dovesti na ivicu građanskog rata".  

Da među demokratama besni pravi rat kada je reč o izboru kandidata za lidera SAD potvrdio je, istina ne direktno, i bivši američki predsednik Barak Obama. On se, podsetimo, uzdržao od podrške kandidaturi potpredsednice SAD Kamale Haris za kandidata Demokratske partije za Belu kuću. 

Simptomatično je takođe da je pritom izrazio uverenje da Demokratska partija može da "organizuje proces koji će iznedriti izvanrednog predsedničkog kandidata".

Napomenuo je da će (za demokrate) u bliskoj budućnosti biti nekih "neistraženih voda za plovidbu", ali da je uveren da lideri stranke biti u stanju da orkestriraju proces koji će se završiti nominacijom izvanrednog kandidata.

Neki su u ovome već "namirisali" pripremu terena Hilari Klinton ili Mišel Obama da se bore za stranačku nominaciju za predsednika SAD.

U međuvremenu, bračni par Klinton, Bil i Hilari, objavio je da podržava Kamalu Haris kao kandidata Demokratske partije za predsednika SAD. Ali, stvar se očas može promeniti.

(Informer)

BONUS VIDEO: VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte