"ČUO SAM GLASOVE DA MI JE ŽENA DEMON, A DETE SOTONIN SIN": Ovako se branio Aleksandar nakon ubistva supruge i deteta u Moskvi

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

27. 08. 2024. u 15:13

ZBOG opsesivnih misli nisam spavao celu noć. I ujutru sam čuo glasove koji su govorili da mi je žena demon, a dete sotonin sin, da ih treba ubiti.

ЧУО САМ ГЛАСОВЕ ДА МИ ЈЕ ЖЕНА ДЕМОН, А ДЕТЕ СОТОНИН СИН: Овако се бранио Александар након убиства супруге и детета у Москви

Foto: Printskrin

Ovo je Aleksandar Lipatov, koji je bacio suprugu i bebu kroz prozor sa 16. sparata stana u Moskvi u nedelju, 26. avgusta, rekao na ispitivanju nakon što se probudio iz kome u bolnici.

Kako se navodi na Telegramu, u telu Lipatova nisu pronađeni alkohol ni droga. Testovi su pokazali samo tragove antidepresiva. U telu njegove supruge takođe nije bilo sličnih supstanci, samo su nađeni tragovi hormonskih lekova posle porođaja.

- Kao razlog za svoje ponašanje Aleksandar Lipatov je naveo nedostatak sna i prezaposlenost u banci, gde rukovodi velikim timom. Bio je mnogo angažovan na novom projektu - objavljeno je na Telegramu.

Prema informacijama kanala MASH, dan pre tragedije, Aleksandar Lipatov je umislio da ga neko prati. Zbog opsesivnih misli nije spavao celu noć.

- I ujutru sam čuo glasove koji su govorili da mi je žena demon, a dete sotonin sin, da ih treba ubiti - rekao je.

Lekari su dijagnostikovali akutni psihotični poremećaj sa znacima šizofrenije, praćen poremećenim kognitivnim funkcijama. Psihički problemi Lipatova počeli su pre pet godina u Barnaulu, gde je, kako se navodi, bio u lokalnoj mentalnoj bolnici.

Aleksandar (39) i Milena Lipatov (36) su prema navodima lokalnih medija bili u braku oko tri godine i doselili su se upravo iz Barnaula. Lipatov je bio zaposlen u Centralnoj banci Rusije. Dečak, kojeg je bacio sa 16. sprata, rođen je prošle godine.

(Kurir/Telegram)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VIŠE SILE SU TU U IGRI! Novak Đoković objasnio Amerikancima kako stoje stvari sa Bogom