RIČ MERI KVAN PRONAĐEN MRTAV: Uzrok smrti nije poznat, otkriveni jezivi detalji

Jovana Švedić

07. 09. 2024. u 00:36

AMERIČKI reper, poreklom iz Atlante, Dekvantes Devontej Lamar poznatiji kao Rič Meri Kvan pronađen je mrtav na kauču svoga doma svega 2 dana nakon njegovog 34-og rođendana.

РИЧ МЕРИ КВАН ПРОНАЂЕН МРТАВ: Узрок смрти није познат, откривени језиви детаљи

Foto Shutterstock

Ti-Em-Ti je objavio snimak poziva između devojke i operatera hitne pomoći, svega nekoliko sati nakon što je pronađen u svojoj kući.

U pozivu, Vilijams je rekla dispičeru da je zaspao noć pre i da se nije pokazivao znake života sledećeg jutra nakon što je htela da pokrije ćebetom pre nego da odvede njihovog sina u školu.

Rekla je " da nije čula ni otkucaj srca", nije disao, pena je išla iz usta, i prema instrukcijama mu je pružila prvu pomoć međutim reperu nije bilo ni spasa.

Povodom tragedije se oglasio na Instagramu u petak.

- Bože molim te mi pomozi da razumem. Da izgubim sina, mog prvorođenog, mog najboljeg prijatelja. Molim te da je ovo samo san. Molim sve da se molite za mene i moju porodicu - rekao je ožalošćen otac i dodao da se oseća kao je slomljen u milion delova.

Predstavnik kancelarije sudske medicinske struke okruga Fulton potvrdio je u četvrtak Tajmsu da ga je Memorijalna bolnica Grejdi obavestila o smrti repera, ali nije otkrila uzrok smrti.

- Uzrok i način smrti će se znati po završetku laboratorijskih studija i mikroskopski pregled stakalca tkiva - navodi se u saoštenju

Novosti o smrti repera, pročuli su se na socijalnim mrežama, gde su mu na istim odali počast kolege Plejboj Karti, Vusi Vedez i Kuavo. 

- Nikad neću da zaboravim kako se smeješ i kako pričaš, i naravno tvoju muziku - rekao je Busi na Iks mreži.

Rič Homi Kvan, koji je postao predstavnik hip hopa Atlante zajedno sa Jang Tagom, postao je poznat po svojim hitovima "Lifestyle" i "Type of Way."

Tajga, Jo Goti, Feti Vep, Lil Vejn, Mik Mil i Niki Manaž su samo neki od umetnika sa kojim je sarađivao u sklopu projekta Keš Mani Rekords. 

Jedini kompletan studijski istoimeni album Rič Homi Kvana, izašao je 2018. za Motaun Rekords u saradnji sa Rik Rosom.

Objavljivao je miksejpove od 2012. do 2017. godine, od kojih se nekoliko nalazilo na Bilbordovoj listi Top 200, a sarađivao je sa umetnicima uključujući i Tu Čejnza.

Postao je svetski poznat po pesmi "Fleks" 2015. godine, koji je postao viralan na društvenim mrežama, izvavao "plesno viralno ludilo" i tako postao trostruko platinasti umetnik.  

(El Ej Tajms/Ti Em Zi)

BONUS VIDEO:

FESTIVAL OPERE I BALETA POČEO VEČERAS: Opera Aida otvarila festival

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)