AMERIKANCI SU PREKRŠILI SVA PRAVILA: Putinov prvi čovek o "crvenim linijama" - to morate mrzeti kod njih

Novosti online

05. 01. 2021. u 12:03

AMERIČKA politika dovela je do kršenja svih pravila i "crvenih linija" u međunarodnim odnosima, smatra portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

АМЕРИКАНЦИ СУ ПРЕКРШИЛИ СВА ПРАВИЛА: Путинов први човек о црвеним линијама - то морате мрзети код њих

Foto: Printskrin

- U međunarodnoj politici naše kolege iz Sjedinjenih Američkih Država napravile su takav nered da su prosto prekršile sva pravila - rekao je portparol Kremlja u intervjuu novinaru Vladimiru Solovjovu, napominjući da je s tim u vezi sve što se uči na fakultetu za međunarodne odnose sada nebitno.

Odgovarajući na pitanje u vezi sa „crvenim linijama“ u međunarodnoj diplomatiji, Peskov je naglasio da "kako pokazuje praksa, sada uopšte više nema takvih "crvenih linija".

- Zapad ne može da se ne voli, ali ispoljavanje zapadnog kolonijalizma prema Rusiji treba mrzeti - rekao je Peskov komentarišući tvrdnju da je Putin na početku svoje karijere na mestu predsednika imao dobar odnos prema Zapadu.

- I dalje se vrlo dobro odnosi prema Zapadu i bilo bi glupo loše se odnositi prema Zapadu - precizirao je Peskov.

Portparol Kremlja skrenuo je pažnju na činjenicu da Zapad ima tehnologije, dok Rusija u mnogim aspektima zaostaje u ovom području, Zapad ima bogatu kulturu, a Rusija sa svojim najvišim nivoom kulture ima šta da podeli u tom pogledu.

- Zapad su koreni, a posebno Evropa (ne govorimo o novoj državi – Sjedinjenim Američkim Državama), i to ne može da se ne voli - naglasio je Peskov.

- Ali kolonijalna ispoljavanja se moraju mrzeti - zaključio je on.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!