SAVRŠENI RECEPT ZA KRAJ NEDELJE: Evo kako da pretvorite meso u pravi delikates (VIDEO)
ROLOVANO mleveno meso savršen obrok za kraj radne nedelje

Foto: Bakina kuhinja
Bakina Kuhinja danas otkriva tajnu, kako da mleveno meso pretvorite u pravi delikates i ovim obrokom obradujete svoje najmilije.
Rolovano mleveno meso - Sastojci:
400 gr mlevenog mesa
4 čena belog luka
250 gr suve slanine listići
100 gr sira
malo krastavčića
soli biber
Rolovano mleveno meso - Priprema:
U mleveno meso ubaciti izdrobljen beli luk dodati soli po želj bibera mlevenom . Može malo ml. crvene paprike i ljute tucane po želji.
Aluminsku foliju raširiti na sto pa poređati listove slanine pa preko raširiti mleveno meso. Na dnu staviti sir i krastavčiće u obliku štapića uviti sve u rolat zajedno sa folijom.
Peći na 220 stepeni oko sat vremena. Peći pola sata pa skinuti foliju i zapeći da lepo porumeni.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

Od jednog testa napravite tri recepta: Rolnice, rolat i kiflice ( VIDEO)
02. 05. 2023. u 18:43

NEMATE IDEJU ZA RUČAK? Riba i pirinač kao predlog je ODLIČNO rešenje (VIDEO)
13. 04. 2023. u 12:00

PRAVIMO INTEGRALNE ŠTAPIĆE: Odlična grickalica između obroka (VIDEO)
11. 04. 2023. u 21:00

ŠPANIJA PROGLASILA VANREDNO STANjE
MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Španije proglasilo je vanredno stanje nakon današnjeg nestanka struje.
28. 04. 2025. u 21:32

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU: Darko Lazić potpuno slomljen, javno se oglasio (FOTO)
PEVAČ se prisetio svog pokojnog oca...
28. 04. 2025. u 19:35
Komentari (0)