SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Mekano i sočno, a potrebno je vrlo malo truda (VIDEO)

Novosti online

19. 06. 2023. u 10:00

UKOLIKO niste još uvek odlučili šta ćete za ručak, imamo idealno rešenje za vas

САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Мекано и сочно, а потребно је врло мало труда (ВИДЕО)

Foto: Bakina kuhinja

Baka sa kanala Bakina kuhinja ima ukusan predlog za danas koji ćete obožavati, a ne oduzima puno vremena.

Teletina - sastojci:

50 g teletine

2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
1 kašika gustina ili brašna
so, biber

Teletina - priprema:

Šnicle izlupati pa ih provući kroz brašno i propržiti u tiganju na ulju kratko. Izvaditi iz tiganja pa tu prodinstati na rezance isečen luk. 

Dodati kašiku brašna, malo vode i tu vratiti šnicle, dodati još malo vode i poklopiti da se krčkaju. Meni je bilo potrebno oko 40 min. 

Dodati malo mlevene paprike, soli, bibera ili suvog začina. Jako dobar ukus - predobro. Način pripreme ovog ukusnog jela možete pogledati u videu:

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu