Brusketi za svaku priliku
Rastopljen puter pomešajte sa iseckanim peršunom i zgnječenim belim lukom. Isecite uzdužno kriške hleba, premažite ih namazom, po vrhu stavite kolutove paradajza, poređajte bruskete u pleh i prekrijte aluminijumskom folijom.

Foto Shutterstock
U zagrejanoj rerni ih pecite oko desetak minuta. Izvadite ih, skinite foliju, pospite bruskete kačkavaljem i vratite u rernu da se peku još nekoliko minuta.
Potrebno je:
- 200 g putera
- 4 čena belog luka
- francuski hleb ili baget
- 200 g kačkavalja
- 4 paradajza

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

TO JE GLAVNI IZVOR PRIHODA: Evo čega Toni nije hteo da se odrekne nakon razvoda od Dragane
DRAGANA je ostala vlasnica televizije i dvorca u Beču.
03. 07. 2025. u 08:04
Komentari (0)