Brusketi za svaku priliku
Rastopljen puter pomešajte sa iseckanim peršunom i zgnječenim belim lukom. Isecite uzdužno kriške hleba, premažite ih namazom, po vrhu stavite kolutove paradajza, poređajte bruskete u pleh i prekrijte aluminijumskom folijom.
Foto Shutterstock
U zagrejanoj rerni ih pecite oko desetak minuta. Izvadite ih, skinite foliju, pospite bruskete kačkavaljem i vratite u rernu da se peku još nekoliko minuta.
Potrebno je:
- 200 g putera
- 4 čena belog luka
- francuski hleb ili baget
- 200 g kačkavalja
- 4 paradajza
Preporučujemo
POSNA SARMA SA SOJOM: Ukusnija je i od mrsne, a pravi se duplo lakše
18. 11. 2025. u 21:09
PEČENI BAKALAR SA KROMPIROM: Recept za zlatno pečenu ribu koja se topi u ustima
18. 11. 2025. u 17:30
RECEPT ZA POSNI MAJONEZ: Kremast i lagan - bez korišćenja jaja
18. 11. 2025. u 15:34
BAJATOVIĆ OTKRIO POTENCIJALNE KUPCE NIS-A: "Ruski kapital mora da bude anuliran"
DIREKTOR Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je večeras da prodaju NIS-a Rusima 2008. ne vidi kao loš poslovni potez, ali da ruski kapital u toj kompaniji mora da bude anuliran, jer NIS mora da nastavi da radi, a kao potencijalne kupce NIS-a vidi subjekte iz arapskih zemalja, ali ne isključuje ni evropske, ili američke kompanije.
18. 11. 2025. u 22:27
ZELENSKI ALARMIRAO EVROPU: Rusija će pokrenuti veliku agresiju na kontinent, poznata i godina
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski tvrdi da Rusija planira da pokrene veliku agresiju na evropskom kontinentu 2029. ili 2030. godine, navodeći da na to ukazuje povećana ruska proizvodnja oružja.
13. 11. 2025. u 10:54
TAJ MALI ŽUT BIKINI: Teniserke zapalile net fotkama sa plaže
ARINA Sabalenka i Paula Badosa su u žiži.
18. 11. 2025. u 11:34
Komentari (0)