NOVI RECEPT KOJI JE ZALUDEO DRUŠTVENE MREŽE: Slatko pecivo poput oblaka

Novosti online

12. 09. 2024. u 17:34

Pecivo na prvi pogled izgleda sasvim obično i kao svi drugi pekarski proizvodi, ali kada ga prepolovite, videćete da je sve samo ne običano.

НОВИ РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ЗАЛУДЕО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Слатко пециво попут облака

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • tri jaja
  • 10 g kukuruznog skroba
  • 30 g belog šećera
  • Ekstrakt vanile
  • jestiva boja (po želji)

Priprema:

Odvojite žumanca od belanaca. Umutiti belanca pa dodati kukuruzno brašno i šećer. Po želji možete dodati ekstrakt vanile za aromu i jestivu boju ako želite različite nijanse hleba.

Nastavite da mešate žicom za mućenje dok ne dobijete glatku belu smesu. Prebacite smesu u posudu za pečenje i napravite oblik koji želite pre nego što je stavite u rernu na 25 minuta na 150 stepeni. Ako ste mešavini ranije dodali jestivu boju, unutrašnjost peciva će imati zanimljivu boju. 
 

(tportal.hr)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi